Paylaşım Vulcan Güncelleyin Büyük Açık (2.8.4 ve alt sürümlerde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solzte

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
Solzte

Discord:

solzte

Bu kadar sunucunun kullandığı eklentide çok büyük bir açık bulundu. Eklentinin 2.8.4 ve aşağısındaki tüm sürümlerinde konsol erişim açığı var. Eklentideki açık sebebiyle oyuncular konsola erişim sağlayabiliyorlar ve sunucunuza istediklerini yapıyorlar. Nasıl yapıldığını anlatmıyorum sadece eklentiyi kullanan kişileri uyarmak amacıyla yazıyorum. Vulcan eklentisini şu anda güncel son sürüm olan 2.8.5 sürümüne güncelleyin.
Edit: Farklı açıkların sunucunuzda olup olmadığını kontrol etmemi isterseniz bana yazabilirsiniz

Böyle bir açığı bunca zaman bulamadıkları için patlatılan sunuculara üzüldüm.

Özür amaçlı crack kullanan sunucular dahil olmak üzere kendi sunucularında 2.8.5 sürümünü paylaştılar kullanmak isteyen kullanabilir.
Evet, satın alacaktım tam ücretsiz paylaşmışlar. Şu anlık elimde dursun diye kullanacağım. Hem de test etmiş olurum. Sonradan para vererek satın alacağım. Planım bu yönde.

Evet, satın alacaktım tam ücretsiz paylaşmışlar. Şu anlık elimde dursun diye kullanacağım. Hem de test etmiş olurum. Sonradan para vererek satın alacağım. Planım bu yönde.
Sağlam config ayarı yapılırsa vulcan dışında extra korumaya gerek olmayacaktır. İyi forumlar dileriz

Hala haberdar olmayanlar için yararlı bir konu, emeğinize sağlık.

Hâlâ eski sürümü kullananlar var. Birkaç sunucuda denemiştim ve eski sürümden dolayı açıklar devam edebiliyor. Sunucu sahiplerine ilettim sonrasında.
Bu konuyu açtığın için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl