Çözüldü Vulcan Configi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sqxyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sqxyle

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Jushhx

Discord:

jushhx

Arkadaşlar merhaba sunucumuz için vulcan anti cheat pluginini satın aldık fakat çoğu hileyi algılayamıyor sunucumuz trap sunucusu oldugundan dolayı her dakika aktif olarak fight dönücek en iyi vulcan configini bilen varmı ücretli-ücretsiz olabilir önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba sunucumuz için vulcan anti cheat pluginini satın aldık fakat çoğu hileyi algılayamıyor sunucumuz trap sunucusu oldugundan dolayı her dakika aktif olarak fight dönücek en iyi vulcan configini bilen varmı ücretli-ücretsiz olabilir önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar,

Discord üzerinden ulaşmanız halinde bu konuda yardımcı olmak isteriz.

Aşağıda örnek video paylaşıyorum Grim & Vulcan configi adına video deneme amacıyla çekilmişti bu yüzden edit kalitesine aldanmayın lütfen. :)

Saygılarımla,
Whiskey

Sametçim vulcan tek başına hiç bir işe yaramaz. Yanına Matrix, grimac gibi pluginleri destekleyici pluginler ekleyerek güçlendirebilirsin. Ekstra olarak builtbybitte vulcanın özel ayarlı paralı configi satılıyor. Ben onu kullanıyorum yanına da grimac kurdum hiç değilse daha da işlevi arttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl