Çözüldü Vulcan AntiCheat SHA256 & VirusTotal Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sadece "teknik olarak mümkün" olduğu için deobfuscation yapılabiliyorsa o zaman hiçbir lisans telif hakkı ya da yasal korumanın anlamı olmamış olur. Yani bu mantıkla her yazılımı oyunu veya eklentiyi lisansına bakmadan açıp incelemek ve paylaşmak serbest olurdu. Ancak gerçek dünyada teknik imkan ile yasal izin aynı şey değil.
Bir yazılımın korumasını aşabilmek onu yasal olarak analiz edebileceğimiz veya dağıtabileceğimiz anlamına gelmez. Lisanslar ve telif hakları tam da bu yüzden var.
ZKM bir java obfuscationudur ben Java'dan kastettim bütün yazılımları kastetmedim.

ZKM bir java obfuscationudur ben Java'dan kastettim bütün yazılımları kastetmedim.
Benim anlatmaya çalıştığım şey Vulcanın jar dosyasını Discord üzerinden istemeniz ve deobfuscator ile inceleme isteğiniz üzerineydi.
En iyi deobfuscatoru kullansan bile Vulcan gibi bir eklentiden temiz anlaşılır bir kod elde edemezsin. Ortaya çıkan kod karmaşık ve çoğu zaman okunmaz olur. Ayrıca bu kadar karmaşık kodu anlamak ciddi Java bilgisi ve tecrübe gerektirir. Yani sadece aracı kullanmakla kodu çözebileceğini düşünmek gerçekçi değil.

Konuyu kalabalık yapmamak için daha fazla mesaj yazmayacağım. Görüşlerin için teşekkürler.

Benim anlatmaya çalıştığım şey Vulcanın jar dosyasını Discord üzerinden istemeniz ve deobfuscator ile inceleme isteğiniz üzerineydi.
En iyi deobfuscatoru kullansan bile Vulcan gibi bir eklentiden temiz anlaşılır bir kod elde edemezsin. Ortaya çıkan kod karmaşık ve çoğu zaman okunmaz olur. Ayrıca bu kadar karmaşık kodu anlamak ciddi Java bilgisi ve tecrübe gerektirir. Yani sadece aracı kullanmakla kodu çözebileceğini düşünmek gerçekçi değil.

Konuyu kalabalık yapmamak için daha fazla mesaj yazmayacağım. Görüşlerin için teşekkürler.
Buda benim son mesajım olacaktır: Sadece arkadaşa yardım amaçlı olarak dediği sorunu çözmesine yardım etmek için jarı istedim kötü bir amacım yoktu. Kod okumasını gayet iyi biliyorum, ortaya çıkan kod karmaşık olamaz çünkü classlara ayrılı ve bütün classları ortaya toplayıp anlayabilirim. Ekstra kodu okuyup ByteScannera gönderip kodda bir şüpheli şey varmı diye ekstra göz attırırdım.

virustotal eklentileri doğru dürüst taratmaz zaten

Buda benim son mesajım olacaktır: Sadece arkadaşa yardım amaçlı olarak dediği sorunu çözmesine yardım etmek için jarı istedim kötü bir amacım yoktu. Kod okumasını gayet iyi biliyorum, ortaya çıkan kod karmaşık olamaz çünkü classlara ayrılı ve bütün classları ortaya toplayıp anlayabilirim. Ekstra kodu okuyup ByteScannera gönderip kodda bir şüpheli şey varmı diye ekstra göz attırırdım.
Vulcan dediğimiz eklenti ücretli olarak satılan premium bir eklenti olduğu için sizin bunu satın almadan bir kullanıcıdan talep etmeniz amacınız her ne olursa olsun etik değildir.

Buna ek olarak Vulcan'ın kullanım şartlarına göre eklentiyi decompile etmek de yasaktır;
1754156154326.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl