Çözüldü Vulcan AntiCheat problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XPlanetX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
EuVes
Oyuncunun birisi sunucuya girdi kişi sandık isimlerini örs üzerinden
Vulcan Anticheats
Check types falan yapıyordu direkt banladım bu bi bug mu? nedir? nası fixleriz?

Evet eklentinin eski sürümlerinde mevcut bir bug, Bug Ocak 2024'de bulundu ve o zamandan beri sonraki sürümlerinde fixlendi, Anti hile gibi önemli eklentilerin 1.5 sene önceki sürümlerini kullanmayın lütfen

Bugu biraz daha anlatacak olursam oyuncular örs üstünden sandığa birşeyler yazarak vulcan admin paneline giriş yapabiliyorlardı, böylece bütün eklentiyi düzenleyebiliyor, vulcanın birisini banlayacağı zamanki komudunu değiştirip bunun yerine kendilerine op verdiren komut ile değiştiriyorlardı. Güncellerseniz sorun çözülür.

Evet eklentinin eski sürümlerinde mevcut bir bug, Bug Ocak 2024'de bulundu ve o zamandan beri sonraki sürümlerinde fixlendi, Anti hile gibi önemli eklentilerin 1.5 sene önceki sürümlerini kullanmayın lütfen

Bugu biraz daha anlatacak olursam oyuncular örs üstünden sandığa birşeyler yazarak vulcan admin paneline giriş yapabiliyorlardı, böylece bütün eklentiyi düzenleyebiliyor, vulcanın birisini banlayacağı zamanki komudunu değiştirip bunun yerine kendilerine op verdiren komut ile değiştiriyorlardı. Güncellerseniz sorun çözülür.
2.8.5 Kullanıyorum sorun olur mu?

2.8.6 kullanın en az, ayrıca vulcan her sürümde çalışmıyor mu, daha güncel sürümler kullanmak isteyebilirsiniz 1 yıl öncekiler yerine, her güncelleme ile eklenti gelişip daha doğru tespit yapıyor.
bu arada configden ceza komutlarını kontrol edin bakşa bir şey ile değiştirmiş olabilirler o bug ile

Son düzenleme:
tamamdır konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl