@xilvo
mesela hız skill'i yükseldikçe speed hack açmış gibi davranıyorMerhaba,
Nasıl bir çakışma oluyor, biraz bahseder misiniz?
@xilvo
malesef öyle bir ayar yok. buna bir çözüm veya farklı bir AC plugini varmı uyumlu olan.Eklentinin bu gibi durumları özelleştirmebilmek için bir ayarı olabilir. Yapılandırma (config.yml) dosyasını iletin, inceleyelim.
XBrexorX#2521
Daha önceden Vulcan kullanmadım pek konfigürasyonu hakkında bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir tavsiyede bulunacağım eklenti size speed hack algılama limitini değiştirmenize izin veriyorsa onunla biraz oynayabilirsiniz. Onun dışında Vulcan eklentisinin geliştirici ekibiyle iletişime geçebilirsiniz size yardımcı olacaklardır.Vulcan anti cheat eco skills ve eco enchant ile çakışıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?
@xilvo
grim indirdim çözdüm hocamDaha önceden Vulcan kullanmadım pek konfigürasyonu hakkında bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir tavsiyede bulunacağım eklenti size speed hack algılama limitini değiştirmenize izin veriyorsa onunla biraz oynayabilirsiniz. Onun dışında Vulcan eklentisinin geliştirici ekibiyle iletişime geçebilirsiniz size yardımcı olacaklardır.
Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz seviniriz.grim indirdim çözdüm hocam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!