Çözüldü vote

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BowleR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BowleR

Ziyaretçi
nuvotifier eklentisini indirdim ve ayarları yaptım ve test votesi yolladım succesfully dedi ardından hediye vs. verebilmek için gaListeneri indirdim ve orada kaldım internette düzgün anlatan olmamış yardım edebilirmisiniz?

Galistener configinde default ve mc-index yazan bir kısım olmalı. Oradaki default kısmındaki mesajları ayarlamalısınız. Commands kısmına da hangi komutu istiyorsanız onu eklemelisiniz. Bu şekilde vote verildiği zaman istediğiniz mesajları atacak ve komutu gerçekleştirecektir.

@selcukwashere Bende voteyi görmüyor nedense firewall kapatıp denedim ama olmuyor gaListener o voteyi görmüyor onu yapamadım
Voteyi Galistener değil, votifier alır. Votifier'a bağlantı kuran Galistener gelen voteya göre komut çalıştırır. Galistener sürümünüz nedir & votifierı düzgün bağladığınıza emin misiniz?

Galistener son sürüm votifier düzgün olduğundan eminim çunki deneme vote yollayınca succesfully diyor

Ne yazık ki Discord'tan sizle iletişime geçemem. Galistener configinizi atar mısınız? Ayrıca bir konsolda bir hata olmadığına da emin misiniz?

Bi hata farkettim ona bakıyorum çözebilirsem olucak haber edicem sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl