EternalTowny
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Landereq
Discord:
Eternal#2022
Eternal#2022
The_Sepultura#8776
Sunucunuzu oraya kayıt ederken sayısal IP mi girdiniz yoksa domainmi? Bide portunuzun açık olduğunu kontrol edermisiniz.217.195.207.100 Adresli 25564 Portlu Minecraft Türkce Sunucumun
Port'unda sorun var sanırım. Ekli dosyayı görüntüle 197366
Üsttede Gözüküyor Zaten Alan Adı Servisede Bağlı Olmasına Ramen Hata Var Diyor Neden Olabilir? Lütfen Yardım edin
Eternal#2022
Sayısal ip girdim birde portu açmadım nasıl açacam önceden olmuştu şimdi neden böyle oluyor ( vds yi sıfırladım )Sunucunuzu oraya kayıt ederken sayısal IP mi girdiniz yoksa domainmi? Bide portunuzun açık olduğunu kontrol edermisiniz.
The_Sepultura#8776
Windows firewall açın orda solda gelişmiş kurallar seçenği var.Sayısal ip girdim birde portu açmadım nasıl açacam önceden olmuştu şimdi neden böyle oluyor ( vds yi sıfırladım )
Eternal#2022
Windows firewall açın orda solda gelişmiş kurallar seçenği var.
Ekli dosyayı görüntüle 197371
Ardından ona tıkladıkdan sonra Gelen kurallar seçeneği var ona tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 197372
Ona tıkladıkdan sonra sağda yeni kural var ona tıklayın.Tıkladıkdan sonra PORT seçeneğin seçin venext tıklayın. Yazı olan yere aktif etmek istediğiniz portu yazın örnek 25564. Yazdıkdan sonra ard arda 2 defa next basın. Name yazılan yereistediğinizi yazabilirsiniz atıyom MC. Ve bitdi portu eklediniz şimdi yeniden bir kural ekleyin sçenğine basın.Busefer TCP yerine UDP seçeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 197373
Seçtikten sonra yukardaki adımları tekip edebilirsin.
Eternal#2022
Portu açarken TCP seçiniz.
Asiraa#7761
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!