Çözüldü vote sitesine hem emeksky hem opsky bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Filojiston
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Filojiston

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Merhaba forum üyeleri vote sitesini hepiniz bilirsiniz. emekskyblock sunucumda aktif olarak kullanıyorum fakat 2. sezona opsky açtım ama onunda votesini aynı siteye bağlamak istiyorum nasıl yaparım elimde olan pluginler votifier ve galistener
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler yardım ettiğiniz için

Son düzenleme:
NuVotifier plugini ile yapabilirsiniz.

Merhaba forum üyeleri vote sitesini hepiniz bilirsiniz. emekskyblock sunucumda aktif olarak kullanıyorum fakat 2. sezona opsky açtım ama onunda votesini aynı siteye bağlamak istiyorum nasıl yaparım elimde olan pluginler votifier ve galistener

Bungeecord sunucuları aynı siteye ayrı ayrı bağlayamazsınız diye biliyorum. Ama eğer bunu sağlayan ekstra bir plugin varsa da bilgim yok.

farklı bir site olarak ne var bilgilendirirmisin ?

Hocam burada anlattım https://www.mc-tr.com/konu/nuvotifier-1-7-1-16-tek-oy-sitesi-bir-kac-sunucu.83250/
bakıp yapabilirsin.

Bu konu işene yarayacaktır bakabilirsin.

Vote sistemini anlamış değilim yardımcı olurmusunuz

Kullanmadığım için emin olmamakla beraber, eğer kullandığın oy eklentisi mysql destekliyorsa başka sunuculara da aynı eklenti ve aynı veritabınıyla bağlantı kurarsın, böylece aynı ayarlamalar ve site de aynı olur. Bir dene bakalım.

Merhabalar, Sorun çözüldü ise lütfen belirtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl