Çözüldü /vote ( 1.18.2x 1.19x )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba ben /vote sitesi oluşturdum birisi /vote yazıp oy verdiğinde ona oy anahtarı gitmesini istiyorum nasıl yapabilirim

1-Pinata part plugini oyuna hem pinata etkinligi eklemekte ve vote muhabetini ayarlaman da yardimci olur.
2-Indirdikten sonra config bolumun de player-vote bunu arat orada item droplari ayarlayabilirsin,
vote-command aramasin da da link ekleme bolumu karsina gelecek.

1-Pinata part plugini oyuna hem pinata etkinligi eklemekte ve vote muhabetini ayarlaman da yardimci olur.
2-Indirdikten sonra config bolumun de player-vote bunu arat orada item droplari ayarlayabilirsin,
bu eklenti paralı

Bu özelliği sağlayan eklentiler varken neden sadece o özelliği sağlayan ama başka bir amacı olan üstelik ücretli bir eklenti kullansın ki?

Kullandığınız vote eklentisi nedir?

Ben bir öneri sundum dırekt vote plugın de kullanabılır kendısıne kalmış bır şey,pınata kullanıyorum

Hangı kasa plugını mevcut ?

Merhaba hocam kasa eklentisi olarak CrazyCrates eklentisine geçmenizi, vote eklentisi olarak zVoteParty eklentisine geçmenizi tavsiye edebilirim.

Bilgi: Eğer isterseniz, zVoteParty eklentisi ile belirli oy sayısına geçildiği zaman vote eventi(veya diğer adıyla envanter eventi) yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl