VOL. 3 // ÜCRETSİZ KONU TASARIMI

MrSpy

DreamTeam - Yönetici
Elmaslar
49

Discord:

MrSpy#0112

Hepinize selamlar. Bugün yaptığım yeni tasarımı sizlere sunuyorum. Bugün kü yaptığım tasarım daha çok koyu tema sevenler için aslında :) Koyu tema üzerinden eleştiri alacağımı biliyorum fakat açık temayıda denedim koyu tema daha çok hoşuma gitti. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

--
Eleştiri yaparken, bu işe yeni başladığımı ve acemi olduğumu unutmayın.
--
Bu tasarımı ücretsiz olarak kullanmak isteyen arkadaşlar Discord üzerinden bana ulaşabilirler.
DİSCORD: MrSpy#0129
--

lZ3JBQ.jpg

DİKKAT!!! BU TASARIM ÖRNEK BİR TASARIMDIR. ÜZERİNDEKİ FİYATLANDIRMA ÖRNEKTİR. SİZİN İSTEKLERİNİZE GÖRE DÜZENLENEBİLİR.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Bunu direkt olarak buradan indirmelerini sağlaman daha iyi olabilirdi kullanacaklar açısından.

Bir önceki daha iyidi bunun geçişleri ve kullanılan backgroundlar hoş degil, başarılar.

Güzele benziyor, kullanışlı olabilir. Eline sağlık

Güzele benziyor, kullanışlı olabilir. Eline sağlık
Teşekkür ederim dostum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hepinize selamlar. Bugün yaptığım yeni tasarımı sizlere sunuyorum. Bugün kü yaptığım tasarım daha çok koyu tema sevenler için aslında :) Koyu tema üzerinden eleştiri alacağımı biliyorum fakat açık temayıda denedim koyu tema daha çok hoşuma gitti. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

--
Eleştiri yaparken, bu işe yeni başladığımı ve acemi olduğumu unutmayın.
--
Bu tasarımı ücretsiz olarak kullanmak isteyen arkadaşlar Discord üzerinden bana ulaşabilirler.
DİSCORD: MrSpy#0129
--

lZ3JBQ.jpg

DİKKAT!!! BU TASARIM ÖRNEK BİR TASARIMDIR. ÜZERİNDEKİ FİYATLANDIRMA ÖRNEKTİR. SİZİN İSTEKLERİNİZE GÖRE DÜZENLENEBİLİR.

GÜNCEL -- İndirme ve VirusTotal linkleri eklendi.

Son düzenleme:
Al iste :D Olum yapma sunu bunun üstünden para kazanan arkadaslar var :D. Diyeri Daha güzeldi buna birazdaha calıs :D

Arkaplan, renkler ve fontlar hiç hoş durmuyor. Geliştirmen gerek.

@MrSpy sorması ayıp arkaplanları düz biyerden mi buluyosun yoksa üstünde oynama yapıp mı koyuyorsun?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl