VoidNetwork ödül diyip sunucuyu 1 ay içerisinde kapatıp ödülleri vermeden yok oldular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tufkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 166
Dostum hem eğlenmek hem de kazanmak keyifli bir durum. Anonim bir platform değil verileri savcılık isteyebilir, kaldı ki gündemde zaten bu veriler ile ilgili bir gelişme de mevcut. Aynı zamanda ilgili şahısların steam profillerinin linkleri de elimde mevcut. Hem discord hem de steam üzerinden kişileri ip adresleri elde edilebilir. Şahsın yaşadığı il, ilçesi de mevcut aynı zamanda şahsın profil fotoğrafları da mevcut. Şahısların bulunması emin olun ki çok zor bir şey değil.

Şahıslardan birisinin motorunun olduğuna kadar görseller mevcuttur.
Güzel diyorsun ama Discord veri vermediği için kapanmıştı hadi verdi gelişmeler var çünkü bu adamın o profili vpn ile açmadığını nereden bileceksin steam dedin steamın zaten Türkiyede kapanma ihtimali var hem türkiyede temsilcisi yok

Peki ne diyeyim... kararlıysanız siz bilirsiniz ben sadece aklımdan geçeni yazdım bunun gibi bir çok sunucu açıldı kapandı vergi levhası olmadan sadece keyifi güzel açılan bir sunucunun şirket veya bir kuruluş gibi yükümlerini bahsetmeniz garip kaçtı heleki dolandırıcılara bile işlem yapılmıyorken sadece dayanağı olmayan bir ödülü alamamanız ve hukuktan bir tepki beklemeniz

umarım alırsınız zaten haklı insanlar hakkını alamıyor yandığım nokta bu

Güzel diyorsun ama Discord veri vermediği için kapanmıştı hadi verdi gelişmeler var çünkü bu adamın o profili vpn ile açmadığını nereden bileceksin steam dedin steamın zaten Türkiyede kapanma ihtimali var hem türkiyede temsilcisi yok
Sadece bu şekilde bulunabileceğini nereden çıkartıyorsunuz? Ayrıca ülkeler arası anlaşmalar aracılığıyla valve verileri verecektir merak etmeyin.

Bununla beraber şahısın zaten görselleri de olduğu için biyometrik verilerden eşleşmesi çok da zor bir şey değil. Ülkemizin sistemlerini o kadar küçümsemeyin derim.

Discord konusuna gelince de zaten ilgili araştırmalar yapılırken gündemde olan şartları karşılama durumu da mevcut yani kullanıcının verisi illaki gelecektir. VPN kullanımı ile ilgili olarak da kullanılan VPN firmaları talep edildiğinde kullanıcının gerçek ip adresini vermek mecburiyetindedir. Sizlerden ricam hukuk konusunda bilgi sahibi olmadan değerlendirmeyin. Araştırın veya bir avukata başvurarak bilgi alın.

Peki ne diyeyim... kararlıysanız siz bilirsiniz ben sadece aklımdan geçeni yazdım bunun gibi bir çok sunucu açıldı kapandı vergi levhası olmadan sadece keyifi güzel açılan bir sunucunun şirket veya bir kuruluş gibi yükümlerini bahsetmeniz garip kaçtı heleki dolandırıcılara bile işlem yapılmıyorken sadece dayanağı olmayan bir ödülü alamamanız ve hukuktan bir tepki beklemeniz
Vergi levhası olmaması da aslında kendilerine bir dezavantajdır merak etmeyin. Vergisini ödemedikleri bir gelir mevcut demektir. Bunu da ayrıca değerlendireceklerdir. Hukuktan tepki beklemem de gayet doğal çünkü daha öncesinde de bu tarz durum yaşadım ve hakkımı savunarak ilgili işlemleri sağladım şahıs cezasını aldı.

Vergi levhası olmaması da aslında kendilerine bir dezavantajdır merak etmeyin. Vergisini ödemedikleri bir gelir mevcut demektir. Bunu da ayrıca değerlendireceklerdir. Hukuktan tepki beklemem de gayet doğal çünkü daha öncesinde de bu tarz durum yaşadım ve hakkımı savunarak ilgili işlemleri sağladım şahıs cezasını aldı.
Öyle diyorsanız hayırlısı olsun bir şey lazım olursa tıklatmanız yeterli

Sadece bu şekilde bulunabileceğini nereden çıkartıyorsunuz? Ayrıca ülkeler arası anlaşmalar aracılığıyla valve verileri verecektir merak etmeyin.

Bununla beraber şahısın zaten görselleri de olduğu için biyometrik verilerden eşleşmesi çok da zor bir şey değil. Ülkemizin sistemlerini o kadar küçümsemeyin derim.

Discord konusuna gelince de zaten ilgili araştırmalar yapılırken gündemde olan şartları karşılama durumu da mevcut yani kullanıcının verisi illaki gelecektir. VPN kullanımı ile ilgili olarak da kullanılan VPN firmaları talep edildiğinde kullanıcının gerçek ip adresini vermek mecburiyetindedir. Sizlerden ricam hukuk konusunda bilgi sahibi olmadan değerlendirmeyin. Araştırın veya bir avukata başvurarak bilgi alın.
Allahımın Aşkına ProtonVPN diye birşey duymadınız değil mi?
Kayıt tutmadığı belgelenmiş VPN
Bunun gibi 20 Sunucu açıldı hepsi YouTuberlere reklam verdi parasını aldı kaçtı

Sizden ricam olmayacak birşeyi diretmeyiniz sizin zararınıza olur

Biyometrik veri konusuna gelirsek o okadar basit birşey değil basit sanmayınız

Valve Konusuna Gelirsek Sen ne yapacaksın 1.000.000 TL lik davamı açacaksında veriler verilecek

Valve Konusuna Gelirsek Sen ne yapacaksın 1.000.000 TL lik davamı açacaksında veriler verilecek
Konu bu değil hacı adam sadece hakkını arıyor bırakta bi

Konu buraya gelmemeliydi zaten ama bunlar yaşanıyor Youtuberler e reklam veriliyor paar toplanıyor server kapanıyor
Konu bu değil hacı adam sadece hakkını arıyor bırakta bi

Tanıtım konusuna baya yazan olmuştu inanması çok zor bi ödül teklifi var ve hiç bir kanıtı yok. Bence forumda böyle konu açanlar yetkililere kanıt sunmalı bir şekilde

Dediklerinizde çelişki var zaten bkaın Youtuberlar reklam yaptıysa bir ödeme almıştır zaten buradan da yakalanırlar hangi hesaptan aldılarsa.

Olmayacak diye kesin kanınız çok komik.

ProtonVPN ile bağlandığının garantisi yok.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl