Bulundu Void of Aesthetic 1.21 | Mod ve Tester alımları | Towny Yetkili Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

euwer

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
euwers
Selamlar, öncelikle baştan belirteyim kendini beğenmiş, üslubu kötü ekip arkadaşları aramıyorum. Oyun bilgisi iyi ve boş vakti bol gençler arıyorum.

Moderatör yaş sınırı: 13+
Tester yaş sınırı: 12+

Bu sunucuyu açmamdaki amaç diğer sunucularda gördüğüm karmaşıklıktı, 500 adet yeni craftlanabilir item, farklı farklı bosslar tarzı şeyler hoşuma gitmediğinden ve her yeni sunucuda baştan öğrenmek zorunda kalmayı saçma bulduğumdan bu sunucuyu insanlar rahatça girip oynayabilsin diye açtım.

Sunucunun diğer sunuculardan en büyük farkı kendi yaptığım plugin ile '/soru <soru>' ile oyunda aktif rehber bulunmasa bile oyuncunun yapay zekadan yardım alabilmesi.

Eğer böyle bir sunucuda gönüllü moderatör olmayı (genel olarak göreviniz hile ve saygısız insanları banlamak olacak) veya 1 haftalık sürede tester olmayı isterseniz discorddan iletişime geçebilirsiniz.

Not: Bilginiz olması ya da öğrenmeniz gereken sunucunun ana pluginleri Towny, MCMMO, Void AI, Dynmap

Ek not: Yapay zeka türkçe karakter kabul etmiyor

Discord: euwer

Screenshot 2024-11-21 130207.webp

Son düzenleme:
Selamlar, öncelikle baştan belirteyim kendini beğenmiş, üslubu kötü ekip arkadaşları aramıyorum. Oyun bilgisi iyi ve boş vakti bol gençler arıyorum.

Moderatör yaş sınırı: 13+
Tester yaş sınırı: 12+

Bu sunucuyu açmamdaki amaç diğer sunucularda gördüğüm karmaşıklıktı, 500 adet yeni craftlanabilir item, farklı farklı bosslar tarzı şeyler hoşuma gitmediğinden ve her yeni sunucuda baştan öğrenmek zorunda kalmayı saçma bulduğumdan bu sunucuyu insanlar rahatça girip oynayabilsin diye açtım.

Sunucunun diğer sunuculardan en büyük farkı kendi yaptığım plugin ile '/soru <soru>' ile oyunda aktif rehber bulunmasa bile oyuncunun yapay zekadan yardım alabilmesi.

Eğer böyle bir sunucuda gönüllü moderatör olmayı (genel olarak göreviniz hile ve saygısız insanları banlamak olacak) veya 1 haftalık sürede tester olmayı isterseniz discorddan iletişime geçebilirsiniz.

Not: Bilginiz olması ya da öğrenmeniz gereken sunucunun ana pluginleri Towny, MCMMO, Void AI, Dynmap

Ek not: Yapay zeka türkçe karakter kabul etmiyor

Discord: euwer

Ekli dosyayı görüntüle 254226
13 yaşındaki birini, sunucuda "Moderator" gibi bir yetkiye almanız saçma. Kim bilir belki de sadece /ban ve /mute komutlarını bilen birini alırsınız. Ayrıca olgun düşünebilen 13 yaşındaki kişi sayısı çok az. Umarım böyle olgun birisini bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl