Void Network
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- ulscn
Discord:
ulscn
Void Network yeni yetkili ekibini kuruyor!
Void Network olarak oyuncularımıza en kaliteli oyun deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Bu serüvende sunucumuzun düzenini sağlayacak, topluluğumuza yön verecek ve yönetim ekibimizin kalıcı bir parçası olacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.
Eğer adil bir yönetim anlayışıyla, uzun vadeli ve profesyonel bir ekipte yer almak istiyorsan, doğru yerdesin.
Açık Pozisyonlar
Rehber
Asistan
Moderatör
Aradığımız Temel Nitelikler
Yaş Sınırı: Minimum 15 yaş.
İletişim: Sesli toplantılar ve aktif koordinasyon için mikrofon kullanımı zorunludur.
Vizyon: Sadece verilen görevi yapan değil; projeye kendi fikirleriyle değer katan, yeni mekaniklere açık bir bakış açısı.
Kriz anlarında soğukkanlılığı koruyabilmek ve analitik düşünebilmek.
Çalışma Yapısı
İlk zamanlar herhangi bir ücret verilmeyecek. Bu değişebilir.
Performans odaklı değerlendirme yapılır
Deneme süreci sonrası kalıcı ekip pozisyonu verilir
Uzun vadeli ekip arkadaşlığı hedeflenir
Nasıl Başvurabilirsin?
Eğer bu ekibin bir parçası olmaya hazırsan, başvurularını doğrudan Discord üzerinden alıyoruz. Kendini ve tecrübelerini kısaca anlatarak bize ulaşabilirsin!
Discord: tciletisimbaskanligi
Void Network olarak oyuncularımıza en kaliteli oyun deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Bu serüvende sunucumuzun düzenini sağlayacak, topluluğumuza yön verecek ve yönetim ekibimizin kalıcı bir parçası olacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.
Eğer adil bir yönetim anlayışıyla, uzun vadeli ve profesyonel bir ekipte yer almak istiyorsan, doğru yerdesin.
Yaş Sınırı: Minimum 15 yaş.
İletişim: Sesli toplantılar ve aktif koordinasyon için mikrofon kullanımı zorunludur.
Vizyon: Sadece verilen görevi yapan değil; projeye kendi fikirleriyle değer katan, yeni mekaniklere açık bir bakış açısı.
Kriz anlarında soğukkanlılığı koruyabilmek ve analitik düşünebilmek.
İlk zamanlar herhangi bir ücret verilmeyecek. Bu değişebilir.
Performans odaklı değerlendirme yapılır
Deneme süreci sonrası kalıcı ekip pozisyonu verilir
Uzun vadeli ekip arkadaşlığı hedeflenir
Eğer bu ekibin bir parçası olmaya hazırsan, başvurularını doğrudan Discord üzerinden alıyoruz. Kendini ve tecrübelerini kısaca anlatarak bize ulaşabilirsin!
Son düzenleme: