Yardım Vixio kullanarak Belirledim ID'li oyuncuya Direct Message (DM) Yollamak

KingProtection

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

ϟ・Trikru#1453

Elmaslar
13
Puanlar
2.060
Yer
Aydın
Başlıktanda anlaşılcaği üzere belirledim discord id'li kullanıcıya discord üzerinden dm yollayabilimiyim ?

Kod:
send "deneme" to user with id "%discord id of event-user%" with {@bot}

30-45dk aramam sonucunda bunu buldum ancak bi türlü başaramadım. Yardımcı olabilicek veya bu işten anlayan birisi varsa şu konuya bir el atabilirmi ? Şimiden teşşekkür ederim.

INotCossaw

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Sw0tCh01#6108

Elmaslar
7
Puanlar
85
Yer
Ankara
Minecraft
INotCossaw
ugraşırsam sabah yapmayı deniyeceğim ama bu discordda sanırım yasak.(yanlış bilgiden reportlamayın ben öyle hatırlıyorum)

Inclodead

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

Inclodead#2011

Elmaslar
29
Puanlar
8.905
Yer
Turkey
Minecraft
yusufikndz
ugraşırsam sabah yapmayı deniyeceğim ama bu discordda sanırım yasak.(yanlış bilgiden reportlamayın ben öyle hatırlıyorum)
yasak olduğunu zamanında bende bir arkadaşımdan duymuştum fakat halihazırda mee6 gibi büyük botlar bile dm üzerinden mesaj yolluyor.

KingProtection

Discord:

ϟ・Trikru#1453

Elmaslar
13
Puanlar
2.060
Yer
Aydın
yasak olduğunu zamanında bende bir arkadaşımdan duymuştum fakat halihazırda mee6 gibi büyük botlar bile dm üzerinden mesaj yolluyor.
Öncellikle yanıtlarınız için teşşekkür ederim. Discord politikasında yasak olduğu beirtilmemiş ve arkadaşında belirti gibi mee6 gibi bir çok discord botu DM üzerinden hali hazırda zaten mesaj gönderiyor.

KingProtection

Discord:

ϟ・Trikru#1453

Elmaslar
13
Puanlar
2.060
Yer
Aydın
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı