Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım Vivo X30 ve Vivo X30 Pro - Telefon Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1575738419015.png


Vivo X30 Hakkında Bilgiler
Yeni Görüntüler ve Bilgiler Sızdırıldı
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere bir çok görüntü ve bilgi sızdırılan Vivo X30 hakkında sunacağım. Son dönemlerde adından söz ettiren Çinli firma Vivo, önümüzde ki günlerde piyasaya sunacağı telefon Vivo X30'a ait görüntüleri paylaştı. Şirket telefon hakkında detaylı ve ayrıntılara değinen görseller paylaştı. Telefonun tasarımı ve özellikleri hakkında bilgi verilen görsellerde, açık açık telefon görünüyor. Bir çoğumuzun bildiği Vivo, OPPO ve OnePlus gibi şirketlerin yanında jet hızında yükseliyor ve artık X serisinin yeni telefonu olacak X30 için hazırlıklara başladı. 16 Aralık 2019 tarihinde çıkacak telefon, büyük ilgi uyandırıyor. Cihazın görsellerinde belirtildiği üzere ana renkler dışında soluk mercan adlı bir renginde mevcut olduğu görüldü. O zaman telefonun detaylarına inme vakti! Hadi başlayalım.

1575739711167.png


Vivo X30 ve Özellikleri
Evet gelelim o malum konuya, telefonun ana özellikleri elde edilen görüntülere göre yapılacak. Ön kameranın bulunduğu yer görsellerden göründüğü üzere punch-hole yani kamera deliği tasarımına sahip. Bunların yanında diğer telefonlara göre ön ekranda bulunan parmak izi okuyucusu bölümü dikkat çekiyor. Bir çok telefonda olan 4 kamera modülü Vivo X30'da da bulunuyor ve periskop modülü de mevcut. Telefonun bazı doğrulanan özellikleri de mevcut, bunlardan biri ise ikili modlu 5G desteğine sahip Exynos 980 SoC işlemci. Diğer telefonlarda olmayan jak girişi Vivo X30'da bulunuyor, 3,5 mm'lik ile jak girişi bulunuyor. Arkada bulunan 4'lü kamera ile 64 MP çözünürlüğünde, 60x yakınlaştırılmış fotoğraflar çekebilirsiniz. Telefonun diğer özellikleri belirtilmese bile tahmin etmek pek zor değil. Birçok kişinin beklediği telefonun güzel özelliklerle geleceği belli.

1575741190582.png


Vivo Tarihçesi
Evet gelelim her konuda değindiğimiz tarihçe bölümüne, bu sefer pek bilgi olmadığı için ince detaylara değinmeyeceğim.
Asıl adı Vivo Communication Technology Co. Ltd. olan Vivo, Çin merkezli bir teknoloji ürün üreticisidir. 2009 yılında kurulan Çin merkezli şirket, Shen Wei tarafında kuruldu. BBK Electronics'in yan kuruluşu olan Vivo, kurulduğu zamandan beri iyi işler çıkarıyor. Akıllı telefonlar, akıllı telefon aksesuarları, yazılım ve çevrimiçi hizmetler sunan Vivo, bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. Şirketin merkezi Çin'in Dongguan şehridir ve kuruluşu da o şehirde olmuştur. Gerçekten iyi iş çıkaran Vivo, Çin'in OPPO, OnePlus ve Xiaomi gibi büyüyen şirketlerinin arasında yer alıyor! Bir çok kişinin yakın tarihi içerisinde tanıdığı ve pop-up reklamları ile kendini geliştiren Vivo, Vivo X30 ile yeni bir döneme geçiyor.


1575742411094.png


Vivo Gelişiyor!
Telefon dünyasına atılan bir çok şirket gibi Vivo'da gerçekten gelişen bir şirket, OPPO, Xiaomi ve OnePlus gibi şirketlerle kapışan Vivo, gerçekten kendini geliştirdi. Yeni telefonu Vivo X30 ve Vivo X30 Pro, çok yakın tarih içerisinde tarihe damga vuracak gibi duruyor. Birçok kişinin tercih ettiği Vivo, Vivo X30 ile yeni telefonunu çıkaracak. 16 Aralık 2019 tarihinde çıkacak telefonun diğer serileri yani Vivo X30 Pro'nun çıkış tarihi belli değil. Birçok kişinin kullandığı Vivo telefonları gerçekten iyi satışlara ulaşıyor. Tabii şu anlık Vivo X30'un durumu tam bir muamma fakat iyi satışlar alabileceğini düşünüyorum. Peki sen ne düşünüyorsun? Vivo gerçekten gelişerek dünya markaları arasında yerini alabilecek mi?
 

Elygon

Fill your dreams with design Create with Ely
Katılım
6 Kasım 2019
Mesajlar
98
Elmaslar
94
Puanlar
4.345
Yaş
21
Şunu söylemem gerekir ki bu telefon bir harika! Konu düzeni eskisi gibi harika!
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Şu son zamanlarda çıkan telefonların neden hep görünümleri muazzam oluyor??! Bir türlü anlam veremiyorum ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı