Vitol Ghost #1991 Dolandırıcı Şahısa Dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmcpenetwork

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46

Discord:

Özgür | turkmcpe.net#5616

Selamlar forum ailesi,
Konu tasarımı için tasarımcı arıyordum ve bu konuyu forumda paylaştım. Bu şahıs o konuyu görerek bana ulaşmış ve kendisiyle aramızda aşağıdaki konuşma gerçekleşti.

SL5zun.png

SL5Day.png

SL5GzM.png

SL5mfh.png

SL5pPp.png

Discord'da zDarkLife yeni adı Vitol Ghost #1991 imiş. Geçen çarşamba da bir konu açılmış bu kişi hakkında.
Dikkat etmek gerekiyor dolandırıcılık yapamıyor da :-) gelmiş bizim konu tasarımımızı kendisinin yaptığından bahsediyor. Paylaşmak istedim başkalarına bulaşırsa başları yanmasın diye.

vital ghost hypixeli 50 tlye satıyordu :;p darklife hm
kendisi @yusufemirxd adlı kişiye hazır map satmış
ahlakını konuşmuyorum bile

Sosyal medya düzenlemesi çok yakında yolda bu düzenleme sayesinde hiçbir zahmete kapılmadan bunun gibileri şikayet edebileceğiz. Şu an dosya masrafı zart zurt çok pahalıya patlıyor. Ancak CİMER'de var tabii ki ben hiç uğraşmadım. Şu düzenleme çıktıktan sonra ilk işim bu arkadaşı dava etmek olacak ha çıkmasa da eder misin? Evet sadece koronanın azalmasını bekliyorum. Süre aşımı olmayacak şekilde dava edeceğim arkadaşı.

Sizin de dediğiniz gibi bu tür şahıslara dikkat etmeliyiz. Şu sosyal medya düzenlemesi olayını pek desteklemiyorum ama bu açıdan iyi olacaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl