Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

one1.png

two2.png

three3.png

four4.png

five5.png

six6.png

seven7.png

eight8.png

1AsinPW.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

*NOT: Tasarımda oyunlar kısmında 2 oyun ama sistemlerde 3 oyun var ne iş? diyenler için; Müşterimiz Özgür bey bu ayın 24'ünde sunucusuna yeni oyun ekleyeceği için tasarımın 3 oyunlu versiyonuda mevcuttur. Müşterinin kendisinde PSD'si mevcut. Burada paylaşma gereği duymadım tasarım akışını bozmamak için.

Son düzenleme:
Yine AsinPW kalitesi .d

Asfaltın üstüne rastgele şekiller fırlatmışsın gibi. Bence bu tarz karmaşalara pek yanaşma, hoş durmuyor. Daha az şekil kullan, gerekmedikçe çizgi atma. Eğer atıyorsan da ya içerikten uzak olsun yada arkaplanda hafif dursun. Bu şekilde cidden gözlerimi ağrıtıyor.

Asfaltın üstüne rastgele şekiller fırlatmışsın gibi. Bence bu tarz karmaşalara pek yanaşma, hoş durmuyor. Daha az şekil kullan, gerekmedikçe çizgi atma. Eğer atıyorsan da ya içerikten uzak olsun yada arkaplanda hafif dursun. Bu şekilde cidden gözlerimi ağrıtıyor.
Son 3 tasarımdır farklı bir tarz denemeye çalışıyorum ama tabii eleştiriye açığız, sonraki tasarımımda dikkat edeceğim. Yorumun için teşekkürler.

Buram buram her tarafından emek kokan başarılı bir konu tasarımı çalışması olmuş ki şahsen hiç ummadığım kadar beğendim. Eline sağlık :<3:

Çok güzel lan :d

merhaba minecraft sunucu logo tasarımı yaptırmak istiyorum fiyat nedir acaba ?
Ekli dosyayı görüntüle 134173

Ekli dosyayı görüntüle 134174

Ekli dosyayı görüntüle 134176

Ekli dosyayı görüntüle 134175

Ekli dosyayı görüntüle 134178

Ekli dosyayı görüntüle 134179

Ekli dosyayı görüntüle 134180

Ekli dosyayı görüntüle 134181

Ekli dosyayı görüntüle 134182
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

*NOT: Tasarımda oyunlar kısmında 2 oyun ama sistemlerde 3 oyun var ne iş? diyenler için; Müşterimiz Özgür bey bu ayın 24'ünde sunucusuna yeni oyun ekleyeceği için tasarımın 3 oyunlu versiyonuda mevcuttur. Müşterinin kendisinde PSD'si mevcut. Burada paylaşma gereği duymadım tasarım akışını bozmamak için.
merhaba minecraft sunucu logo tasarımı yaptırmak istiyorum fiyat nedir acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl