Tasarım ✨ Vitality - Minecraft Mascot Logo (by AsinPW)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Vitality #RESPECT

Müşterimizin isteği üzerine tilki temalı bir maskot logo çizilmiştir.
Daha önceden illustrator'da çokca çizim yaptım lakin detaylı maskot logo çizimi yapmamıştım.

Yapım süresi: 2 saat, 36 dakika

Yapım Aşaması:

unknown.png

unknown.PNG

big.png

small.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
kulaklar daha yaygın olabilirdi. Müşterilerinizin isteği doğrultusunda yapmışsınız evet doğru ama craftrise mascot logosuna çok benziyor. Geliştirilebilir, başarılar.

Her logo tasarımı çalışmanızda olduğu gibi yine muazzam bir çalışma olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık ;)

Logo dediğin böyle olmalı fakat yazı çok mu sönük kalmış?

Gölgelendirmeler detaylandırılsa daha hoş durabilirmiş.

Logo dediğin böyle olmalı fakat yazı çok mu sönük kalmış?
Yazı normalde siyahtı sonradan beyaza çektim. Yapabildiğim en iyi şekilde ayarlamaya çalıştım. Elimden geldiğince :D

Gölgelendirmeler detaylandırılsa daha hoş durabilirmiş.
Logoda gölgelendirme kullanmadım

kulaklar daha yaygın olabilirdi. Müşterilerinizin isteği doğrultusunda yapmışsınız evet doğru ama craftrise mascot logosuna çok benziyor. Geliştirilebilir, başarılar.
Evet alt kısımda, kafadan sonrasını biraz CraftRise'dan esinlendim. Kafa kısmı ise; tilki ve rakun maskotları birbirine çok yakın olduğu için benzer görünüyor olabilir

Herkese yorumları için teşekkürler

Craftrise'nin logosuna benziyor fakat buradaki amaçlanan logo tilki Craftrise sunucusunun logosu rakun. Arada fark var.

Logo iyi hoş ancak yazıyı daha hoş yapabilirdiniz. Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl