Çözüldü VIPZERO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan GÜR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan GÜR

KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
Elmaslar
75
Minecraft
iEmirhanGur

Discord:

emirhangur#9572

Arkadaşlar VIPZERO kullanıyorum ama yeni birşey keşfettim bir sorun daha doğrusu
oyuncum default yetkide deilde mesela SkyKing yetkisinde ozaman vip verdiğimde vip olmuyor bu sorunun bi çözümü varmıdır.
Varsa çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar VIPZERO kullanıyorum ama yeni birşey keşfettim bir sorun daha doğrusu
oyuncum default yetkide deilde mesela SkyKing yetkisinde ozaman vip verdiğimde vip olmuyor bu sorunun bi çözümü varmıdır.
Varsa çözümünü bilen yazarsa sevinirim.
/givevip ile vermen gerek aksi taktirde vipzero onu algılayıp tekrardan oyuncuya(defaulta) atar.

şöyle /givevip ile vermen lazım yoksa vipzero onu oyuncuya geri atar

Zaten givevip ite veriyorum.

Emirhan, siteden satış yapıcam demiştin eğer öyleyse siteden vip alanlar destek talebi açarlar sonra vip alan kişi rütbe atlamışsa onu ''default'' yapıp VIP yaparsın.

Emirhan, siteden satış yapıcam demiştin eğer öyleyse siteden vip alanlar destek talebi açarlar sonra vip alan kişi rütbe atlamışsa onu ''default'' yapıp VIP yaparsın.
Ben yokken ? otomatik satış olsun istiyorum

Otomatik satış istiyorsanız farklı bir plugin kullanabilirsiniz.

Örnek verebilirmisin ?

Örnek verebilirmisin ?
Fakat diğer pluginler süreli değil öyüzden ''VipZero'' ile devam edin. Siz yokken destek taleplerine bakıcak ve oyuncuların viplerini vericek bir asistan bulunuz veya kendiniz veriniz en kolay yöntem.

Yapanlar nasıl yapıyor ?

Büyük olasılıkla oyuncu yapıp öyle VIP veriyorlar.

Bunun için skript filan mı gerekiyor.

Skript'de gerekiyor fakat plugin ile daha kolay bana göre.

VipZero yerine PixelVip kullanabilirsin Yeni güncelleme geldi vipzero'ya göre daha kullanışlı olabilir bilgilendiriyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl