omer0
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- OmerTRd
Discord:
omert1
omert1
omert1
oyuncu yaptigimda calisti amaa ben sunucuda diger rutbelerde olsabile calismasini isitiyorum mesela oyuncu skylord rutbesinde veya oyuncu rutbesinde olabile vip verilsindefault group u Oyuncu yapıp dener misiniz?
oyuncu yaptigimda calisti amaa ben sunucuda diger rutbelerde olsabile calismasini isitiyorum mesela oyuncu skylord rutbesinde veya oyuncu rutbesinde olabile vip verilsin
Hm tanıdık geliyosun, dm gel.
VipZero pluginini bilmem ama
Bende böyle boş sorunlarla uğraşmamak için ücretli bir skript kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Düzgün kodlandığı için her hangi bir tps düşüşü veya bir sorun yaratmıyor.
İsterseniz sizde skriptte geçebilirsiniz.
omert1
Hayir istemiyorum ucretli
VipZero pluginini bilmem ama
Bende böyle boş sorunlarla uğraşmamak için ücretli bir skript kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Düzgün kodlandığı için her hangi bir tps düşüşü veya bir sorun yaratmıyor.
İsterseniz sizde skriptte geçebilirsiniz.
Hayir istemiyorum ucretli
Boşver onu skript performansı düşürür bazı durumlarda.
omert1
@EnesE bakarmisinizoyuncu yaptigimda calisti amaa ben sunucuda diger rutbelerde olsabile calismasini isitiyorum mesela oyuncu skylord rutbesinde veya oyuncu rutbesinde olabile vip verilsin
omert1
hic bir hata almiyor vipi vermiyor bir tek oyuncu illa oyuncu rutbesinde olmasi gerek vipin verilmesi içinSkyLord rütbesindeki kişi vip olmaya çalıştığında hangi hatayı alıyor ? Yanlış anlamadıysam /vipol skripti kullanıyorsunuz skript kod içeriğini de atar mısınız ?
omert1
GroupManager ve vault yuklu permissionex yuklu degilGroupManager veya PermissionEX ve Vault eklentileriniz yüklü mü ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!