griefprevention yani claim verecek bide execute console command "xp give %player% bunu yazinca hata veriyor bunu yazdim hata veriyor skript execute console command "acb %arg-1% 300" sadece bu ikisi hata veriyor bunlari yapamadimMerhaba,
İsteklerinizi daha açık bir şekilde ifade ederseniz yardımcı olacağım.
Ne istediğinizi hâlâ anlayabilmiş değilim.griefprevention yani claim verecek bide execute console command "xp give %player% bunu yazinca hata veriyor bunu yazdim hata veriyor skript execute console command "acb %arg-1% 300" sadece bu ikisi hata veriyor bunlari yapamadim
istersen discord ta anlatiyim ?Ne istediğinizi hâlâ anlayabilmiş değilim.
_exalina
command /vipver <player>:
if %arg-1% isnt set:
send "&fLütfen bir oyuncu ismi giriniz &7örnek: &8/vipver Exalina" to player
else:
execute console command "/lp user %arg-1% parent addtemp vip 30d"
execute console command "/eco give %arg-1% 50"
broadcast "&b%arg-1% &7Vip satın aldı. Hayırlı olsun."
Kodunuzda hatalar bulunuyor.Kod:command /vipver <player>: if %arg-1% isnt set: send "&fLütfen bir oyuncu ismi giriniz &7örnek: &8/vipver Exalina" to player else: execute console command "/lp user %arg-1% parent addtemp vip 30d" execute console command "/eco give %arg-1% 50" broadcast "&b%arg-1% &7Vip satın aldı. Hayırlı olsun."
eğer istediğin şey komut ile oyuncuya 30 günlük vip vermek ise bu işine yarayacaktır.
command /vipver [<player>]:
trigger:
if arg-1 isn't set:
send "&fLütfen bir oyuncu ismi giriniz &7örnek: &8/vipver Exalina" to player
else:
execute console command "/lp user %arg-1% parent addtemp vip 30d"
execute console command "/eco give %arg-1% 50"
broadcast "&b%arg-1% &7Vip satın aldı. Hayırlı olsun."
_exalina
evet çok dikkat etmeden yaptığım için gözümden kaçmış bu hali çalışacaktır, teşekkürler :DKodunuzda hatalar bulunuyor.
Kod:command /vipver [<player>]: trigger: if arg-1 isn't set: send "&fLütfen bir oyuncu ismi giriniz &7örnek: &8/vipver Exalina" to player else: execute console command "/lp user %arg-1% parent addtemp vip 30d" execute console command "/eco give %arg-1% 50" broadcast "&b%arg-1% &7Vip satın aldı. Hayırlı olsun."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!