Skript Paylaşımı VİPRENK SKRİPT [TEST EDİLMEMİŞTİR]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sixbrother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sixbrother

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
[VİPRENK]
Merhabalar bügün sizlere yaptığım skriptle karşınızdayım.Skriptte hatalar olabilir test etmedim elimde sunucu olmadığından vede hamachi kullanmayı sevmıyorum portta açılmıyor :(.
Ne işe yarar bu vip renk skripti diye soracaksınız;

* Adam enderchesti eline alıp sağ tıkladığnıda eğer vip.renk permission'u var ise bir sandık ekranı açılır ve adam ordan isteği rengi seçer ise o renkte yazı yazmaya başlar.

[HASTEBİN]:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
o kadar uğraşmışsın 5 dk test edip oraya test edilmiştir yazsan ne güzel olacak :/

o kadar uğraşmışsın 5 dk test edip oraya test edilmiştir yazsan ne güzel olacak :/
Bende test etmek isterdim,bu skript eskiden kalma paylaşıyım dedim.Minecraft'ı bırakmadan önce yapmıştım ve kalmıştı ondan test etmemıstım vede hamachi kurmak,port açmak uzun iş bana göre :(

Birsürü hatası var ah ben olmasam var ya...

Güzel :C

Güzel Fakat Çok Acemi
Bunu Demek Zorundaydım Çünkü Tek Komutla Yapsan Disk Tasarrufu Yapmış Olurdun
2. Olarak Da Kod Olarak Atabilirdin
3. Olarak Da :D UTF-8 İçin Değil Tüm Yazı Türleri İçin(ANSI) Gibi Türkçe Karakter Desteklemeyen Yazı Türleri İçin De Ayarlasan Daha Güzel Olurdu
İyi Skript Yazmalar :)

Güzel Fakat Çok Acemi
Bunu Demek Zorundaydım Çünkü Tek Komutla Yapsan Disk Tasarrufu Yapmış Olurdun
2. Olarak Da Kod Olarak Atabilirdin
3. Olarak Da :D UTF-8 İçin Değil Tüm Yazı Türleri İçin(ANSI) Gibi Türkçe Karakter Desteklemeyen Yazı Türleri İçin De Ayarlasan Daha Güzel Olurdu
İyi Skript Yazmalar :)
Disk tasarrufu fanlarım artıyor : 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl