Skript Paylaşımı VIPRenk Skript (SPEED SKRIPT (VİDEOLU))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xOrcun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xOrcun

orcunozturk.com
Emekli
MinePass
Hosting Görevlisi
Elmaslar
443
Minecraft
xOrcun

Discord:

xOrcun

Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta sizlere VIPRenk skripti yazdım.Vipler için sohbet rengi değiştirmek artık çok kolay. Aşağıdaki videoda skripti hızlı bir şekilde yazıldığını görüyorsunuz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIPRenk Komutları
bandicam 2019-11-19 00-02-41-210.jpg

Sohbet renk listesi
bandicam 2019-11-19 00-01-12-772.jpg

Sohbet renk seçtiğimizde sohbette nasıl gözükür
bandicam 2019-11-19 00-02-08-122.jpg

Son düzenleme:

Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta sizlere VIPRenk skripti yazdım.Vipler için sohbet rengi değiştirmek artık çok kolay. Aşağıdaki videoda skripti hızlı bir şekilde yazıldığını görüyorsunuz.

Oyun içerisinden resim eklerseniz daha güzel olabilir. Aynı zamanda güzel olmuş :)

Güncel
Oyun için resimler Eklendi!

Çok basit bir kodlama olmuş ve bunun Gui'li hazır yapılmışı var bunu kimse kullanmaz.

Tamda VipRenk Skripti Arıyordum Eline Sağlık ^^

Başarılar.

VipRenk skripti bulunan bi skript ama yapman yinede iyi olmuş, başarılar.

Merhaba Arkadaşlar,

VIPRenk Komutları
Ekli dosyayı görüntüle 97306
Sohbet renk listesi
Ekli dosyayı görüntüle 97304
Sohbet renk seçtiğimizde sohbette nasıl gözükür
Ekli dosyayı görüntüle 97305

kodlaması da fikri de basit bir skript olmuş, geliştirebilirsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl