- Elmaslar
- 1.053
- Minecraft
- JordJarv
Discord:
Abdullah T.#0001
Abdullah T.#0001
Ahmet Erdem#0303
İşte onu anlatabilir misin o kadar yenekli değilim :DHerhangi Bir Market Pluginine Veya Skript Permmisson Ekleyip Sadece Vip Özel Market yapabilirsin
Abdullah T.#0001
Bekleyin Market Skript Varsa Size Atayım Hazırİşte onu anlatabilir misin o kadar yenekli değilim :D
Ahmet Erdem#0303
Tabikide onu skript yerine atıcam dimi?Bekleyin Market Skript Varsa Size Atayım Hazır
Fhalinkz#6825
İşte onu anlatabilir misin o kadar yenekli değilim :D
Abdullah T.#0001
Fark EtmezTabikide onu skript yerine atıcam dimi?
Ahmet Erdem#0303
Coin Yerine Para ile alınsın istiyorum :/Şimdi git plugins/skript/scripts kısmına orada bir not defteri aç adı "coin.sk" olsun. Sonra benim attığım skripti kodlayıp içine at. Sonra /sk reload coin komutunu kullan. Ardından"plugins/skript/fCoin/market.yml"kısmına gidip marketini ayarla.
Fhalinkz#6825
command vipmarket:
trigger:
open virtual chest with size 3 named "Vip Market" to player
make gui slot 0 of player with diamond sword named "Elmas Kılıç" with lore "Ücreti: 5000₺" to close:
if player's balance is greater than or equal to 5000:
give a diamond sword of sharpness 5 named "Elmas Kılıç" to player
remove 5000 from player's balance
send "satın alındı"
else:
send "paran yok"
Ahmet Erdem#0303
Bunu deniycemKod:command vipmarket: trigger: open virtual chest with size 3 named "Vip Market" to player make gui slot 0 of player with diamond sword named "Elmas Kılıç" with lore "Ücreti: 5000₺" to close: if player's balance is greater than or equal to 5000: give a diamond sword of sharpness 5 named "Elmas Kılıç" to player remove 5000 from player's balance send "satın alındı" else: send "paran yok"
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Kod:command vipmarket: trigger: open virtual chest with size 3 named "Vip Market" to player make gui slot 0 of player with diamond sword named "Elmas Kılıç" with lore "Ücreti: 5000₺" to close: if player's balance is greater than or equal to 5000: give a diamond sword of sharpness 5 named "Elmas Kılıç" to player remove 5000 from player's balance send "satın alındı" else: send "paran yok"
Ahmet Erdem#0303
Teşekkürler Oldu!Kod:command vipmarket: trigger: open virtual chest with size 3 named "Vip Market" to player make gui slot 0 of player with diamond sword named "Elmas Kılıç" with lore "Ücreti: 5000₺" to close: if player's balance is greater than or equal to 5000: give a diamond sword of sharpness 5 named "Elmas Kılıç" to player remove 5000 from player's balance send "satın alındı" else: send "paran yok"
Ben Bilmem Kİ ?#3432
command /vipmarket:
permission: vip.market
permission message: &c&lHATA &8» &fNeden mi hata aldınız ? Çünkü &c&nVIP&f değilsiniz !
trigger:
open virtual chest with size 3 named "Vip Market" to player
make gui slot 0 of player with diamond sword named "Elmas Kılıç" with lore "Ücreti: 5000₺" to close:
if player's balance is greater than or equal to 5000:
give a diamond sword of sharpness 5 named "Elmas Kılıç" to player
remove 5000 from player's balance
send "&aVIPMarket &8» &fBaşarı ile satın aldınız !"
else:
send "&c&lHATA &8» &fNeden mi hata aldınız ? Çünkü Yeterli &c&nPARA&f yok !"
Fhalinkz#6825
Ahmet Erdem#0303
Peki sizde böyle skriptler var mı acaba hazır bana atabilcek misiniz?Hızlı hızlı yazdınız sanırım xd Çok acemice hatalar var :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!