Bulundu /vipmarket skripti istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark06149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark06149

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
yok

Discord:

ByDark#9384

/vipmarket yazınca sadece viplere özel bir market açılabilsin ve içerisinede enchantlı enchantsız 2 adet ürün eklerseniz en azından nasıl ekleyeceğimi öğrenmi olurum

birde eğer yapabiliyor iseniz kategori yaparsanız çok sevinirim. vip farm market, vip pvp market. gibi

Ha bu arada forumdaki benim konumla aynı olanların scripti bende çalışmadığı için bu konuyu açtım!

Menü kısmını deluxemenus kullanarak yapabilirsin. Satın alma işlemini ise skript ile yapılmış hallerini forumlarda bulabilirsin.

mc tr vipmarket skripti diye aratırsanız istediğiniz sonuçları bulacağınıza inanıyorum.

VirtualShop pluginini kullanırsın orda vipmarket yapabilirsin /vipmarket komutu eklemek için deluxemenus ya da chestcommands kullanabilirsin.

Menü kısmını deluxemenus kullanarak yapabilirsin. Satın alma işlemini ise skript ile yapılmış hallerini forumlarda bulabilirsin.

mc tr vipmarket skripti diye aratırsanız istediğiniz sonuçları bulacağınıza inanıyorum.

VirtualShop pluginini kullanırsın orda vipmarket yapabilirsin /vipmarket komutu eklemek için deluxemenus ya da chestcommands kullanabilirsin.

vip üyeliklere özel market pluginleri var, göz atmanı öneririm.
Arkadaşlar mc-tr de bir skript buldum lakin deluxe menuden ayarlasam bile parayla alis veris kismini halledemiyorum yani sade menu oluyor daha ayrintili anlatim olursa cok sevinirim.

Arkadaşlar mc-tr de bir skript buldum lakin deluxe menuden ayarlasam bile parayla alis veris kismini halledemiyorum yani sade menu oluyor daha ayrintili anlatim olursa cok sevinirim.
Dediğim gibi VirtualShop kullanmayı dene. Skript ile markette açıklar olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl