Çözüldü Vipler kit alamıyor acill yardım !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin1327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.482
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasin1327

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar Benim serverimdeki vipler kit alamıyor . altaki resimde gördüğünüz gibi hiç kit yok diyor consolda hata göstermiyor kitleri ayarladım kullandığım groupmanager ve essentials pluginlerini linkte paylaşıcam işi bilen arkadaşlar düzenleyip sonra atabilirmi ..

2 si bir arada indirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yardım eden ve Etmek isteyenlere teşşekür ederim veya yazın şöyle yap böyle yap diye ben kendimde düzeltebilirim belki

Belki Yanlış Bir yere açmış olabilirim konuyu yeniyim daha Yetkililerden ricam doğru yere taşısınlar kitlemesinler

NOT : Bu plugin paketinin bitmesine az kaldı bittiğinde siz değerli MC-TR Kullanıcılarına hediye edicem ve kendi serverimde kullanacağım iyi forumlar dilerim

HATADAN BAĞIZI GÖRÜNTÜLER :

P5A5PN.png
[/url][/IMG]
P5A5PN.png

Plugins/GroupManager/Worlds/(Burdan hangi dünyada kullanıyorsan ona gir)sonra config yml dosyasını aç hangi vip'e yetki verceksen permlerine bunu ekle " chestcommands.open.kit" ve " kits.kitismi" ekle reload çek düzelir

Yetki ve kit eklemen gereklidir.

Plugins/GroupManager/Worlds/(Burdan hangi dünyada kullanıyorsan ona gir)sonra config yml dosyasını aç hangi vip'e yetki verceksen permlerine bunu ekle " chestcommands.open.kit" ve " kits.kitismi" ekle reload çek düzelir
yaptığımda kod hatasından dolayı plugin paketi kendini kapatı diyor şu linkten indirip plugini ayarlayıp yeniden update edip atarmısn
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yetki ve kit eklemen gereklidir.
Nasıl Ekliyeceğimi sordum ercan erdem sağ olsun söyledide dediklerini yaptıktan sonra plugin yanlıs kodtan dolayı plugin kendini kitledi diyo YARDIMMM[DOUBLEPOST=1426431371,1426431262][/DOUBLEPOST]VİPLER ŞUANLAR ironDONOR golddonor diamonddonor[DOUBLEPOST=1426431410][/DOUBLEPOST]
Hangi viplere eklicem yetkiyi ? hepsine mi
Hepsine Eklenicek kit yetkisi

Teşşekür Ederim Erdem Ercan İyi Forumlar

Rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl