Arkadaşlar Benim serverimdeki vipler kit alamıyor . altaki resimde gördüğünüz gibi hiç kit yok diyor consolda hata göstermiyor kitleri ayarladım kullandığım groupmanager ve essentials pluginlerini linkte paylaşıcam işi bilen arkadaşlar düzenleyip sonra atabilirmi ..
2 si bir arada indirme linki :
Yardım eden ve Etmek isteyenlere teşşekür ederim veya yazın şöyle yap böyle yap diye ben kendimde düzeltebilirim belki
Belki Yanlış Bir yere açmış olabilirim konuyu yeniyim daha Yetkililerden ricam doğru yere taşısınlar kitlemesinler
NOT : Bu plugin paketinin bitmesine az kaldı bittiğinde siz değerli MC-TR Kullanıcılarına hediye edicem ve kendi serverimde kullanacağım iyi forumlar dilerim
HATADAN BAĞIZI GÖRÜNTÜLER :
[/url][/IMG]
2 si bir arada indirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yardım eden ve Etmek isteyenlere teşşekür ederim veya yazın şöyle yap böyle yap diye ben kendimde düzeltebilirim belki
Belki Yanlış Bir yere açmış olabilirim konuyu yeniyim daha Yetkililerden ricam doğru yere taşısınlar kitlemesinler
NOT : Bu plugin paketinin bitmesine az kaldı bittiğinde siz değerli MC-TR Kullanıcılarına hediye edicem ve kendi serverimde kullanacağım iyi forumlar dilerim
HATADAN BAĞIZI GÖRÜNTÜLER :