Sol Reklam

Çözüldü vipken sunucudan çıkıp girdikten sonra oyuncu yetkisne atıyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1strk07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 351
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1strk07

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Puanlar
2.355
Yer
İstanbul
Minecraft
1strk07

Discord:

asdgetdo#3132

sunucuda kendime vip verip çıktıktan sonra oyuncuya atıyor sorun nedir sizce
groupmanager kullanıyorum

cursedvip eklentisini kullanarak süreli vip verebilirsin.

Luckperms gibi 2 işi aynı anda yapabilen bir eklenti varken 2. bir eklenti tavsiye etmemek gerekli aslında.

Luckperms ile hem websitesi üzerinden kolayca editleyebilirsin hem süreli yetki ve rütbe verebilirsin.

Groupmanager eski ve zayıf kalan bir eklentidir Luckperms kullanırsanız bu tarz bir sorun yaşamazsınız.

Luckperms gibi 2 işi aynı anda yapabilen bir eklenti varken 2. bir eklenti tavsiye etmemek gerekli aslında.

Luckperms ile hem websitesi üzerinden kolayca editleyebilirsin hem süreli yetki ve rütbe verebilirsin.

Groupmanager eski ve zayıf kalan bir eklentidir Luckperms kullanırsanız bu tarz bir sorun yaşamazsınız.
mlsf farkındayım fakat groupmanageri değiştiremem artık

sorunu çözdüm konu kilit.

Sorunu nasıl cözdunuz buraya yazın ki sorunu olan cevap bulsun :⁠-⁠)
Eğer arkadaş cevap yazmazsa tahmini mi diğer arkadaşlar için söyleyeyim. Arkadaş Skriptle oyuna girişte otomatikmen Default yetkisini vermeyi ayarlamış olabilir. 2. si Oyuna girişte komut çalıştıran bir eklenti olabilir. Ve bu eklentiden otomatikmen default yetkisini verme olarak ayarlanmış olabilir. Ayarlama konusunda birazcık mantıksız olmuş olabilir ama ayarlanmaya göre değişebilir mesela Op ise default yetkisine otomatikmen gibi gibi 3. sü grubu verirken kullandığınız komut yanlış olabilir. Mesela 1s yazarsınız ve bunu saat sanarsınız ama saniyedir örneğin.

mlsf farkındayım fakat groupmanageri değiştiremem artık
İsterseniz değişebilirsiniz hocam LuckPerms'in wikisine bakabilirsiniz Veri kaybı olmadan GroupManagerdan LuckPerms'e nasıl geçebileceğiniz anlatılıyor.

Sorunu nasıl cözdunuz buraya yazın ki sorunu olan cevap bulsun :⁠-⁠)
tam olarak çözüldü denmez ama kendimce çözdüm normal olarak verdiğim zaman vip yetksini süresiz olarak oyundan çıkınca oyuncu yapıyordu sonra birisi şunu yazdı
bende vipzero ile denedim sorunu kendimce çözdüm yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı