Skript Paylaşımı VipÇekiliş & SohbetSil Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xXKeremCanXx

Builder & Pluginer
Elmaslar
6
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Yaptıgım 2 Tane Skript Bahsedicem 1Tanesi VipCekilis Random Olarak Digeri İse Ek Olarak Koydugum SohbetiSil Skript İlk Defa Yapıyorum Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşşekürler.
1. Sohbeti Sil /ss Komutu İle Silinir
8098c69a6a864580be53fc85ae524974.png

2. VipCekilis Skript /vipcekilis İle Random Birisini Seçer
432fd9c1dcd94b88af985526e2820735.png

b785e09d73114849b8eb8d77e45558d0.png

1ff05c7a24ee4d8483974b0fb951d3c7.png

Kod:
command /vipcekilis:
    permission: rasgelekisi.sec
    permission message: &cVipÇekiliş Sadece Adminler Yapabilir.
    trigger:
        loop all players:
            add loop-player to {_list::*}
        if size of {_list::*} is more than 0:
            set {_player} to a random element out of {_list::*}
            broadcast "&2&l[&6&lVipCekilişi&2&l] &bVipÇekilişi Başladı Bol Şanslar."
            wait 10 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b%{_player}% İsimli Oyuncu GoldVip Olarak Seçilmiştir Tebrikler."
            wait 3 seconds
            execute console command "manuadd %{_player}% goldvip"
            execute console command "money set %{_player}% 1000000"
            wait 2 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncuya GoldVip Yetkisi Ve Para Ödülü Verilmiştir İyi Oyunlar."
Kod:
command /ss:
    permission: sil.exe
    permission message: &cBu komutu kullanabilmek için gerekli yetkiye sahip değilsin!
    trigger:
        loop 200 times:
            send "" to all players
        send "&6Sohbet &b&l%player% &6Tarafından Temizlendi İyi Oyunlar.!" to all players

on join:
    send "&8» &e%player% &asunucuya giriş yaptı!" to players

on quit:
    send "&8» &e%player% &csunucudan çıkış yaptı!" to players

on command "/pl":
        send " &8» &9&lKerem&bMC &8&l| &c&lKoruma%nl% &8➠ &eEklentiler &aKeremCan Sk &7tarafından yapılmıştır.%nl% &8➠ &eBu komutun kullanılması yasaktır. %nl% &8➠ &eHer türlü telif hakkı saklıdır." to the player
        cancel event
on command "/help":
        send " &8» &9&lKerem&bMC &8&l| &c&lKoruma%nl% &8➠ &eEklentiler &aKeremCan Sk &7tarafından yapılmıştır.%nl% &8➠ &eBu komutun kullanılması yasaktır. %nl% &8➠ &eHer türlü telif hakkı saklıdır." to the player
        cancel event
on command "/bukkit:me":
        cancel event
on command "/bukkit:plugins":
        cancel event
on command "/bukkit:help":
        cancel event
on command "/?":
        cancel event
on command "/bukkit:?":
        cancel event
on command "/erepairall":
        cancel event
on command "/efix all":
        cancel event
on command "/etpahere":
        cancel event

isterseniz Başka Bir Yetkide Verdirebilirsiniz Size Kalmış Önerilerinizi Bekliyorum Teşşekürler.

Güzele Benziyor Deneyeceğim[DOUBLEPOST=1482066736,1482066649][/DOUBLEPOST]Güzele Benziyor Deneyeceğim

Vipçekiliş skripti alıntı gibi geliyor bana bazı yerlerde gormuştüm sadece bazı yerleri fılan değiştirmişsin !!

Güzele Benziyor Deneyeceğim[DOUBLEPOST=1482066736,1482066649][/DOUBLEPOST]Güzele Benziyor Deneyeceğim
Teşşekkürler Bir Hata Olursa Bana Söyleyebilirsin.
[DOUBLEPOST=1482067022][/DOUBLEPOST]
Vipçekiliş skripti alıntı gibi geliyor bana bazı yerlerde gormuştüm sadece bazı yerleri fılan değiştirmişsin !!
DenizYvz Bu Forumdamı Görmüştün Benim Aklıma Geldigi İçin Yaptım Ve Pekde Fazla Göremedim.

Kodu Burdada Düzeltirseniz Hata Alan Kişilerede Yardımcı Olursunuz :)

Yeni başlayanlar için ideal bir plugin ellerine sağlık :)

Kodu Burdada Düzeltirseniz Hata Alan Kişilerede Yardımcı Olursunuz :)
Kod:
command /vipcekilis:
    trigger:
        loop all players:
            wait 10 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b%{_player}% İsimli Oyuncu Vip Olarak Seçilmiştir Tebrikler."
            wait 3 seconds
            execute console command "manuadd %{_player}% vip"
            execute console command "eco give %{_player}% 1000000"
            wait 2 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncuya Vip Yetkisi Ve Para Ödülü Verilmiştir İyi Oyunlar."

Kod:
command /vipcekilis:
    trigger:
        loop all players:
            wait 10 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b%{_player}% İsimli Oyuncu Vip Olarak Seçilmiştir Tebrikler."
            wait 3 seconds
            execute console command "manuadd %{_player}% vip"
            execute console command "eco give %{_player}% 1000000"
            wait 2 seconds
            broadcast "&2&l[&6&lVipÇekilişi&2&l] &b %{_player}% Adli Oyuncuya Vip Yetkisi Ve Para Ödülü Verilmiştir İyi Oyunlar."
Paylaştığınız Alıntıdır !!

Diger Siteler Bu Forumu İlgilendirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl