Bulundu /vipal ve /sınırsızvipal Skript İsteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sreanium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sreanium

Ziyaretçi
Merhabalar MC-TR
2 Adet Skript İstiyicektim
1.si /sınırsızvipal (vipçeşidi) Yazınca Kredi Pluginimdeki Kredisi Gidicek Ve Konsol /manuadd (oyuncu adı) (vipçeşidi) Yazıcak
2.si /vipal (vipçeşidi) Yazınca Kredi Pluginimdeki Kredisi Gidicek Ve Konsol /givevip (oyuncu adı) (vipçeşidi) 30 Yazıcak
VIP ÇEŞİTLERİ'ndek VIP'lerden Birisini Yazmadıysa "&cBöyle Bir VIP Bulunamadı" Diye Hata Vericek
Yeterli Kredisi Yoksa "&cYetersiz Kredi" Hatası Vericek
Her VIP Alımında Hangi VIP İse O Kadar Kredi Gidicek (/sınırsızvipal ile /vipal Kredisi Farklı Gidicek)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIP
VIP+
MVIP
MVIP+
AVIP
AVIP+
VIP = 20 Kredi
VIP+ = 40 Kredi
MVIP = 60 Kredi
MVIP+ = 70 Kredi
AVIP = 90 Kredi
AVIP+ = 100 Kredi
VIP = 10 Kredi
VIP+ = 20 Kredi
MVIP = 30 Kredi
MVIP+ = 40 Kredi
AVIP = 50 Kredi
AVIP+ = 60 Kredi

kredi plugininizdeki krediyi skript ile nasıl çekebilelim? :D

Merhabalar MC-TR
1.si /sınırsızvipal (vipçeşidi) Yazınca Kredi Pluginimdeki Kredisi Gidicek Ve Konsol /manuadd (oyuncu adı) (vipçeşidi) Yazıcak
2.si /vipal (vipçeşidi) Yazınca Kredi Pluginimdeki Kredisi Gidicek Ve Konsol /givevip (oyuncu adı) (vipçeşidi) 30 Yazıcak
VIP ÇEŞİTLERİ'ndek VIP'lerden Birisini Yazmadıysa "&cBöyle Bir VIP Bulunamadı" Diye Hata Vericek
Her VIP Alımında Hangi VIP İse O Kadar Kredi Gidicek (/sınırsızvipal ile /vipal Kredisi Farklı Gidicek)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIP
VIP+
MVIP
MVIP+
AVIP
AVIP+
VIP = 20 Kredi
VIP+ = 40 Kredi
MVIP = 60 Kredi
MVIP+ = 70 Kredi
AVIP = 90 Kredi
AVIP+ = 100 Kredi
VIP = 10 Kredi
VIP+ = 20 Kredi
MVIP = 30 Kredi
MVIP+ = 40 Kredi
AVIP = 50 Kredi
AVIP+ = 60 Kredi
Kod:
Merhabalar MC-TR

VIP
VIP+
MVIP
MVIP+
AVIP
AVIP+
VIP = 20 Kredi
VIP+ = 40 Kredi
MVIP = 60 Kredi
MVIP+ = 70 Kredi
AVIP = 90 Kredi
AVIP+ = 100 Kredi
VIP = 10 Kredi
VIP+ = 20 Kredi
MVIP = 30 Kredi
MVIP+ = 40 Kredi
AVIP = 50 Kredi
AVIP+ = 60 Kredi
Kod:
command /vipal [<text>]:
    permission: vip.ol
    permission message: &cBunu yapmaya gerekli yetkin bulunmamaktadır.
    usage: &2Doğru Kullanım: /vipal vip
    trigger:
        arg 1 is set "vip":
            wait 2 seconds
            send "3 Günlük VIP'in veriliyor lütfen bekle."
            wait 1 seconds
            execute console command "/givevip %player% VIP" #VIP'i değiştirebilirsin.#
            stop

command /sınırsızvipal [<text>]:
    permission: sınırsız.vip
    usage: &2Doğru Kullanım: /sınırsızvipal
    trigger:
        arg 1 is set "sınırsız":
            wait 2 seconds
            send "Sınırsız VIP'in veriliryor lütfen bekle."
            wait 1 seconds
            execute console command "/givevip %player% AVIP+"
            stop
Umarım Yararlı Olur

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kod:

Kod:
command /vipal [<text>]:
    permission: vip.ol
    usage: &2Doğru Kullanım: /vipal vip
    trigger:
        arg 1 is set "vip":
            wait 2 seconds
            send "3 Günlük VIP'in veriliyor lütfen bekle."
            wait 1 seconds
            execute console command "/givevip %player% VIP" #VIP'i değiştirebilirsin.#
            stop

command /sınırsızvipal [<text>]:
    permission: sınırsız.vip
    usage: &2Doğru Kullanım: /sınırsızvipal
    trigger:
        arg 1 is set "sınırsız":
            wait 2 seconds
            send "Sınırsız VIP'in veriliryor lütfen bekle."
            wait 1 seconds
            execute console command "/givevip %player% AVIP+"
            stop
Umarım Yararlı Olur
İletişim ve İş Teklifleri | [email protected] |
Discord:

Merhaba, benim adım Ege sizinle çalışmayı isterim bu yüzden hakkımdaki bilgileri size aktarmaktayım.

Hakkımda: Adım Ege Yaşım 16, 3 Yıllık web tasarım & plugin & skript & kaliteli discord sunucusu & intro & video edit gibi şeylerle ilgileniyorum. Bunları tabiikide bedavaya vermiyorum nasıl olsa emek veriyoruz değil mi?
Umarım bunu anlarsınız herkes bedava istiyor ama olmaz çünkü emek verilen şeye değer verilir? ve bu kodlamalar çok zor umarım anlarsınız.
Ayrı bir şekilde ücret ödemek istemiyorsanız benim kurduğum discord sunucusunda "Plug Market" Açılımı Plugin Market Anlamışsınızdır.
Dediğim gibi bu sunucuda invite = skript & plugin gibi şeyler.

Tecrübelimiyim?

Evet, birçok yerde iş yaptım. Frosty Craft veya daha çok başka sunucuların yazılımcısı oldum. Plugin arada yazarım pek sevmem açıkçası skript veya onun dışındaki yazılımlara daha çok ilgi gösteririm. Domain veya hosting kiralaması yapıyorum "BATİHOST" tarafından satın alıp bir web sitesi hosting & domain sizlere sunmaktayım. Dediğim gibi belirli bir ücretle tabiikide. Umarım birlikte çalışırız.

Teşekkürler,
Ege
[/SPOİLER]
5 satırlık koda 100 satırlık özgeçmişini yazmışsın vipi veriyor iyi hoş fakat krediyi kim götürecek? kredi kendi kendine eksiliyor sanırım
Ha birde burada skript isteyen birinin cidden ücretli bir geliştirici alacağına inanıyormusun :D

5 satırlık koda 100 satırlık özgeçmişini yazmışsın vipi veriyor iyi hoş fakat krediyi kim götürecek? kredi kendi kendine eksiliyor sanırım
Ha birde burada skript isteyen birinin cidden ücretli bir geliştirici alacağına inanıyormusun :D
Bence dediklerinize hakim olun ben birçok sunucunun yazılımcısı oldum 3 yıldır kodlamacıyım + o bize coin azaltma komudunu vermemiş ben nerden bileyim onun komudunu bence söylediklerinize dediğim gibi dikkat ederseniz sevinirim!

Bence dediklerinize hakim olun ben birçok sunucunun yazılımcısı oldum 3 yıldır kodlamacıyım + o bize coin azaltma komudunu vermemiş ben nerden bileyim onun komudunu bence söylediklerinize dediğim gibi dikkat ederseniz sevinirim!
pekiii 3 yıldır yazılım yapan arkadaşım arkadaş zaten konuya eklemiş sonradan veya açtığında gördüğünüz gibi

3 yıldır kodlamacısınız baya belli
1610125533586.png

oha

1610126811536.png

oha
1610126918872.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl