Çözüldü VIP Yapamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BC1428
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BC1428

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
2020-06-22_12.18.48.png

GroupManager dosyasına ekledim ama... sonuç bu yanlışım nerede olabilir?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Grupları ekledikten sonra /manload çektiniz mi?​

Eklenti sürümünü güncellemeyi denedinizmi peki?

Group Manager yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu kullanabilirsiniz daha kullanışlı​

Grupları sadece config içinden eklediyseniz groupmanager bunu görmez. Oyun içinden komutlarla yapmalısınız.

Sorununuz çözüldü mü?

Çok teşekkür ederim, sayenizde bu aşamayı hallettim. Gelecek aşama benim hiçbir zaman alışamadığım yerden. Group Manager'da yetki verme?

Dostum GroupManager eskidi. Gerçekten eskidi. Ve sakın ama sakın benim yaptığım hatayı yapma. 1 yıl boyunca GroupManager kullanıp, ona alışıp sonradan bu pluginin gerçekten kötü olduğunu anlayınca başka plugine geçtim ve alışmam çok ama çok uzun sürdü. Seni teşvik ediyorum, LuckPerms pluginini kullanmaya teşvik ediyorum. Essentials'ın son sürümünü kullan ve LuckPerms kur. Hem çok daha kullanışlı, hemde az zahmetli.

LuckPerms'in diğer yetki pluginleri ile karşılaştırılması:

lp.png

Dostum GroupManager eskidi. Gerçekten eskidi. Ve sakın ama sakın benim yaptığım hatayı yapma. 1 yıl boyunca GroupManager kullanıp, ona alışıp sonradan bu pluginin gerçekten kötü olduğunu anlayınca başka plugine geçtim ve alışmam çok ama çok uzun sürdü. Seni teşvik ediyorum, LuckPerms pluginini kullanmaya teşvik ediyorum. Essentials'ın son sürümünü kullan ve LuckPerms kur. Hem çok daha kullanışlı, hemde az zahmetli.

Ekli dosyayı görüntüle 130152
İyi yolun başındayken bir deneyeyim o zaman :-)
Bu tür karşılaştırmaları nreden bulabilirim?

İyi yolun başındayken bir deneyeyim o zaman :-)
Sana yardımcı olayım.

Grup oluşturmak için kullanman gereken komut: /lp creategroup Test
Grubun prefixini yani sohbetteki yazı rengini fln değiştirmek için: /lp group Test meta setprefix 1 "&6Test" (1 rakamına fazla kafa yorma önemsiz)
Gruba yetki vermek için kullanman gereken komut: /lp group Test permission set nte.test
Bir oyuncuyu o gruba atamak için kullanman gereken komut: /lp user Wisart parent set Test

Ekli dosyayı görüntüle 130152

Yetki nasıl verebilirim komutları vb. tavsiye edebildiğiniz bir forum vb. var mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl