VIP yada Parayla Alınan Birşey Yok! - HERKES EŞİT ŞARTLARLA OYNUYOR! - oyunkeyfi.keyubu.com - Türkiye Anarşi Sunucusu Açıldı - Hile Serbest !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qhmetsen

sunolia.keyubu.com
Elmaslar
27
Minecraft
qhmetsen
k1.jpg

k2.jpg

Son düzenleme:
Başarılar eğlenceliye benziyor

değişik bir sunucu inşallah istediğiniz bir şekilde sunucu olur başarılar dilerim.

2b2t gibi sunucu görmeyi çok istiyordum. Tebrikler güzel olmuş. Kafama takılan şey ise 6GB Ram bu sunucu için yeterli olacak mı?
oyuncu sayısında artış gördüğüm gibi ram miktarını o oranda arttırmayı düşünüyorum, sunucudan gelir elde etmeyeceğim için fazla masrafa gerek yok şimdilik :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne satiyorsunuz çok merak etim kural yok yazmışınız kural yoksa herkes birbirine söver.
birşey satmayı üdşünmüyorum herkes emeği ile kasılacak baskınlar yapacak falan eğlenceli olacak, ileride ise sunucuya bağış yapmak isteyen olur diye mineweb sitesini aktif edeceğim onun dışında kimseden para almayı düşünmüyorum

tamda oo evet :))

Başarılar eğlenceliye benziyor
çok teşekkürler :)

değişik bir sunucu inşallah istediğiniz bir şekilde sunucu olur başarılar dilerim.
yorum için teşekkürler :))

Doğruyu söylemek gerekirse bu konu tasarımını neredeyse bütün sunucularda görüyorum. Kendi konu tasarımınızı yaptırıp burada paylaşmanız hoş olurdu ki sunucu sistemleri de pek de ilginç geldi ve sunucunun da, "Anarşi" olması da dikkatimi çekmedi değil. Sizlere de başarılar dilerim :)

Doğruyu söylemek gerekirse bu konu tasarımını neredeyse bütün sunucularda görüyorum. Kendi konu tasarımınızı yaptırıp burada paylaşmanız hoş olurdu ki sunucu sistemleri de pek de ilginç geldi ve sunucunun da, "Anarşi" olması da dikkatimi çekmedi değil. Sizlere de başarılar dilerim :)
Yorum için teşekkürler, konu tasarımını yakın zamanda güncellemeyi düşünüyorum fakat önce oyun içi görseller toplamalıyım ve bu da zamanla olacak birşey :)

Serverin kaç kişi çekiyor map çok büyük insanların birbirini bulması çok zor olucak böyle bir sunucunun zevkli olması için en az 400 500 kişi çekmesi lazım.​

Anarşi sunucusu için oyunkeyfi ismi pek yakışmamış kanka bence isim değiştirin. başarılar

Son olarak da bir şey soracağım. Eğer 1.16 sürümü önümüzde olan günlerde yayınlanırsa sunucuya 1.16 desteği gelecek mi? ?

Güzel bir anarşi sunucusu. Başarılar dilerim.​

Aslında hile filan serbest değil hileyi engellemeyi bilmeyen sunucuların kullandığı tabirç Güzel bir anarşi sunucusu olabilir fakat tutar mı orasını bilemem. Zaten diyecek bir şey yok anarşi sunucusunda ne varsa bu sunucuda var diyemem tek bir şey yok o da oyuncu kitlesi. :=(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl