Vip Verme Plugini Lazım (Eski Grubuna)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.047
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle merhaba. Bir vip verme plugini arıyorum. VipZero pluginini önermeyiniz şuanda bende yüklü çünkü. İstediğim plugin vipi süreli verdikten sonra bizim belirlediğimiz bir gruba değil vipi vermeden önce hangi gruptaysa tekrar vipi bittiğinde o grupta olmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim acil yardım! Şimdiden teşekkürler!

Ben yazabilirim 1-2 saat'e.

Ben yazabilirim 1-2 saat'e.
Tam anlamadım skript mi yazıcaksınız ? Skript hiç görmedim araştırırken yukarıki şekilde, yapılabiliyorsa süper olur. Birde lag yapmaz umarım şimdiden teşekkürler .
Edit: Eğer sizi uğraştırmayacaksa tek seferlik ödül verme yeri de ekleyebilir misiniz execute command ile alt alta execute command 'komt' şeklinde 2 tane yazıp bıraksanız yeterli

Son düzenleme:
Oops Pardon Benim Yazdığım Türü Önermeyin Demişsin Pardon

Oops Pardon Benim Yazdığım Türü Önermeyin Demişsin Pardon
Eğer istediğim şey yapılabiliyorsa önerebilirsin. Ben pek anlamadım VipZeroyu daha doğrusu belirlediğimiz bir gruba atıyor. Yani benim istediğim mesela forum rütbesindesin ve ona /givevip nick Vip 1 şeklinde 1 günlük vip verdik daha sonra vipi bitti fakat belirlediğimiz rütbeye atıyor forum rütbesine değil. Benim istediğim vip almadan önce hangi rütbedeyse ona atması. Cevap için teşekkürler!

Yardım konusu açabilirsin. Ayrıca eklentinin yapımcısı olan @SYN_T3SL4 'dan destek alabilirsin.

Güncel!! Acil yardım lazım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl