Skript Paylaşımı Vip TP ve Vip Giriş Yaptı Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 7Twilightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.561
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7Twilightx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
7Twilightx

Discord:

7Twilightx#7777

78931

Merhabalar Değerli Arkadaşlar bugün sizlere basit bir skriptten bahsedeceğim.
Buyrun hemen tanıtıma geçelim:

Bu skriptimiz viplere özellik arayan sunucular için hazırlanmıştır.
78929

Kurulum:
plugins/Skript/scripts dizinine girip vipözellik.sk dosyasını oluşturun. vipözellik.sk dosyasına aşşağıda göreceğiniz kodu yapıştırın
ve oyun içinden /sk reload vipözellik.sk komutunu yazın
lOrN4k.png

Skript Hakkında:
Skriptimizde /vtp [nick] komutunu belirten kullanıcıyı yazdığı nick'e ışınlamaktadır bu komutu viplere özellik olarak ekledik permissionu vip.tp olarak ayarlandı.
Diğer skriptimizde ise (Vip giriş) viplere vip.giris permissionunu eklerseniz ekrana yazı gelecek ve sizin girdiğinizinizi belirtecek.
lOrN4k.png

Görseller:

VIP TP Skriptinden Görseller ;

78927

VIP Giriş Skriptinden Görseller ;

78928

Kod:
Kod:
#VIP TP - VIP Giriş Skripti Edit By: EnsarKerim       
command /vtp [<player>]:
    permission: vip.tp
    permission message: &fSUNUCU-ADI &e>> &cDostum Bu Komutu Kullanmak İçin Yetkin YOK !
    trigger:
        if arg-1 is set:
            execute console command "tp %player% %arg-1%"
            loop 10 times:
                send " " to player
            send "&fSUNUCU-ADI &e>> &aBaşarıyla &e%arg-1% &fAdlı Oyuncuya ışınlandın." to player
            send player title "&fSUNUCU-ADI" with subtitle "&e%arg-1% &fadlı oyuncuya ışınlandın" for 4 seconds
        else:
            send "&fSUNUCU-ADI &e>> &cKullanıcı adı belirtmedin !" to player

on join:

if player has permission "vip.giris":
        if player does not have permission "op.giris":

send players title "&fSUNUCU-ADI" with subtitle "&e%player% &fAdlı &eVIP &fSunucuya Giriş Yaptı !" for 4 seconds

Son düzenleme:
Beğenmediğiniz yer bulunuyorsa bana yazınız düzenleyip size paylaşabilirim.
78930

Güzel düşünülmüş fakat essentials'ın kendi tp permini viplere vermek dururken, neden ayrı bir skript yazılsın ki?
Ayrıyetten bazı sunucular viplere ekstra özellik vermek isteyerek vipler giriş yaptığında ekstra bir yazı yazmasını isteyebilir fakat 4 saniye boyunca title şeklinde yazması da biraz abartı gibi geldi bana.
Eleştirmek için yazmadım, düşüncelerimi paylaştım. Elinize sağlık bu arada :)

Güzel düşünülmüş fakat essentials'ın kendi tp permini viplere vermek dururken, neden ayrı bir skript yazılsın ki?
Ayrıyetten bazı sunucular viplere ekstra özellik vermek isteyerek vipler giriş yaptığında ekstra bir yazı yazmasını isteyebilir fakat 4 saniye boyunca title şeklinde yazması da biraz abartı gibi geldi bana.
Eleştirmek için yazmadım, düşüncelerimi paylaştım. Elinize sağlık bu arada :)
Yorumunuz için teşekkürler burada essentials tp'sini sevmeyenler olabiliyor zaten bunu tp sistemini geliştirmek için yaptım 3saniye'yi denedim fakat çabucak gitti yavaş okuyan bir insan okuyamaz neredeyse bu yüzden 4'e çektim yani şu seviye oldu okuyorsun 1saniye duruyor gidiyor değerli yorumun için teşekkürler dikkate alacağım senin yorumunuda :evet:
78935

Viplere tp vermenin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.Devamlı oyuncuları rahatsız edebilirler.Girişlerde de devamlı title verilmesi gereksiz.Bunun kötüye kullanımı olarak gir-çık ile oyuncular rahatsız edilebilir.Skriptin sınıfı geçemediğini düşünüyorum.

Konu düzenini görünce iyi bir skript çıkacağını düşünüyordum çöp çıktı

TP olayını sevmedim gereksiz ama bu vip giriş yaptı yazısı güzel olabilir kullanmayı düşünüyorum teşekkürler

Permission kısmında sorun var bütün oyuncular giriş yaptığında mesaj çıkıyor yani perme sahip olmayanlarda da çıkıyor düzeltirsen sevinirim

Tüm oyuncularda vip giriş yaptı çıkıyor

Kod:
on join:
    if player has permission "sk.vipgiris":
        if player does not have permission "op.giris":
            send all players title "&d%player%" with subtitle "&fAdlı Vip Sunucumuza Giris Yaptı." for 3 seconds

Vip giriş böyle olması gerek.

Konsola tp komutu yazdırıp essentials gerektirmek yerine "teleport player to arg 1" yapabilirsin ve performans açısından bir artı olur

Skriptdeki VIP Giriş Onarıldı. Tp skriptinide geliştirilmiş olarak farz ettim isteyen kullanır isteyen kullanmaz sizlere kalmış.
79177

Vip girince ekranımda yazı istemezdim şahsen. O ne öyle gözümüze sokar gibi.

Gereksiz viplere çok ayrıcalık vermiş oluyorsunuz sonrada p2w damgası yersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl