Tasarım VIP Tablosu - Sizce nasıl oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

G9BN97.png

Sarı kısımlara altın sarısı gelebilir ve üzerilerine efekt eklenebilir, şuan ki durumu sizce nasıl?​

Satın Al ve Premium kısmını beğenmedim. Onun dışında güzel gidiyor.

Beğenmedim :/ tek sarı beyaz uymamış

Daha sade renkler seçilip insan gözüne daha iyi bir şekilde yansıtılabilir. Göze çok batıyor ve rahatsız ediyor Sarı ve Gri uyumu

Sarı renk çok göze batıyor. Satın al butonunun şekli alakasız olmuş gibi ve sanırım her bir tablonun arkasındaki gri şey ile gölge efekti verilmeye çalışılmış fakat gerçekçi değil yapmacık olduğu anlaşılıyor.

Yerinde olsam daha sade bir tasarım yapardım flat style benim favorim. Bu tür renkte veya tasarımda stilleri sevmiyorum o yüzden pek bir yorum yapamayacağım ama renklerini kesinlikle değiştirmelisin. Buton için farklı bir tasarım yap ve maddeler için daha fazla yer ayır yani o yukardaki vip logosunu küçült. Arkadaki gölgelendirme kötü olmuş. Çok belli oluyor opacity sini biraz kısın derim.

Daha çok göz yormayan renkler tercih etmelisin. 10 saniyeden fazla bakınca göz yorgunluğu yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl