Çözüldü vip satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.395
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih159

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
48
Minecraft
MelihBey39
serverim için batihosttan bir site aldım ve ayarladım fakat kredi yüklemelerinde 10 tl de 4 tl kesinti oluşuyor ve bu batihost hesabına yükleniyor çekilmiyor botihostta kullanılabiliyor vip satışı için farklı bir yol öneriniz varmı başka nasıl satabilirim vip

bunu foruma değildee batihosta sormak daha mantıklı gibi geldi bana

Merhaba iyi günler şimdiden, losingweb satın alabilirsiniz. Ucuz ve kaliteli fakat sunucunuzun belirliğinde 10,20 aktif olması gerekmektedir ve bunun içinde shipy.com kullanmalısınız. Teşekkürler.

bunu foruma değildee batihosta sormak daha mantıklı gibi geldi bana
batihost üzerinden satış önemli değil başka yöntemlede satılabilir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Batihost para çekemezsiniz sitede api olmuyor tek cözüm yolu,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan webscript almanız veya burdan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle büyük boyut değil sunucu daha açılmadı bu fiyatlar beni fazlasıyla yorar :) daha küçük çaplı olabilir öneriniz için teşekkür ederim

Ödemeni shopier, paytr, shipy veya son teklif üzerinden alabilirsin, diğer türlü ödeme yöntemine ayar verebildiğin web scriptleri kullanman gerekli.

site olmasıda şart değil diğer hangi yöntemlerle ödeme alabilirm

Ödemeni shopier, paytr, shipy veya son teklif üzerinden alabilirsin, diğer türlü ödeme yöntemine ayar verebildiğin web scriptleri kullanman gerekli.
teşekkür ederim biraz açıklayabilirmisin

batihost üzerinden satış önemli değil başka yöntemlede satılabilir

böyle büyük boyut değil sunucu daha açılmadı bu fiyatlar beni fazlasıyla yorar :) daha küçük çaplı olabilir öneriniz için teşekkür ederim
O zaman bunu kullanabilirsiniz fazla iyi olmasada işinizi görecektir TIKLA BANA UÇUÇ GEÇ

Öncelikle şöyle bir site almanıza gerek yok batihostdaki siteyi kullanabilirsiniz.
Eğer 30 onlineden fazlaysanız paywant gibi firmalara başvuru yapın zaten 1 2 saat içinde cevap geliyor.
30 online sunuculara zaten api sistemi sağlamaktalar.
Adam kredi yükleyince direkt paywant hesabınıza veya başka bir kuruluş herneyse oraya gidiyor
Orda belirli bir limiti geçince parayı kartınıza veya başka bir yere çekebilirsiniz.

Reklam yapmayın bu tarz şeylere ihtiyaç yok bilmeden destek olmaya çalışmayın herşey para değil hayatta ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl