Çözüldü Vip, Rank tag hakkında yardım istiyorum. Lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heisenberg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
29

Discord:

oktaywhite#9964

Arkadaşlar sunucumda birisi skylord iken vip satın alınca sohbetteki tagi hala skylord olarak kalıyor. Ben manuadd ile verene kadar öyle ki manuadd ile verince süresini hesaplayamam lütfen bir yardımcı olur.

Sunucunuza ait bir websitesi kurarak otomatik bir şekilde süreli vip satışı yapabilirsiniz ihtiyacınız olan tek şey ''Websend'' eklentisini sunucuya kurmanız gerisini sitenizden ayarlıyabilirsiniz örneğin

Oyuncu vip aldığında ''manuadd %player% vip''

Vipin süresi dolduğunda ''manude %player%''

şeklinde ayarlama yapabilirsiniz.​

Vipe prefix eklememiş olabilirsin.
/mangaddv vip prefix &6&lVIP &8 bu komudu yazıp denermisin.

Prefixi var vipzero ile vip verdiğim zaman bir rütbesi varsa vip görünmüyor
Yapmanız gereken skript ile önce oyuncunun yetkisini default olarak ayarlayıp ondan sonra vip vermek. Çözümünü henüz bende bulamadım

Sunucunuza ait bir websitesi kurarak otomatik bir şekilde süreli vip satışı yapabilirsiniz ihtiyacınız olan tek şey ''Websend'' eklentisini sunucuya kurmanız gerisini sitenizden ayarlıyabilirsiniz örneğin

Oyuncu vip aldığında ''manuadd %player% vip''

Vipin süresi dolduğunda ''manude %player%''

şeklinde ayarlama yapabilirsiniz.​
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Eklenti zaten kurulu fakat manuadd ile vip süresi belirlenmiyor diye biliyorum. O yüzden vipzero ile veriyorum fakat dediğim sorun oluşuyor.

Yapmanız gereken skript ile önce oyuncunun yetkisini default olarak ayarlayıp ondan sonra vip vermek. Çözümünü henüz bende bulamadım
vip süresi dolduğu zaman eski rankına nasıl dönebilir?

vip süresi dolduğu zaman eski rankına nasıl dönebilir?
Hiç bir vip skriptini tavsiye etmem pluginlerdede eski rütbeye dönme yok Ne yazıkki eğer sorunun hala çözülmediyse discord eklersin sol tarafta yazar vipzero config görmediğim için yardımcı olamıyorum.

Hiç bir vip skriptini tavsiye etmem pluginlerdede eski rütbeye dönme yok Ne yazıkki eğer sorunun hala çözülmediyse discord eklersin sol tarafta yazar vipzero config görmediğim için yardımcı olamıyorum.
Yorumun için teşekkürler

Vip alınca girilen komutlar bölümüne manuadd @Player vipadı diye eklemen gerekiyor.

@Rexide sende böyle birşey vardı sanırsam.

Biz skriptini yaptık ve sorunsuz çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl