Heisenberg
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 29
Discord:
oktaywhite#9964
oktaywhite#9964
Minezoid#4994
oktaywhite#9964
Prefixi var vipzero ile vip verdiğim zaman bir rütbesi varsa vip görünmüyorVipe prefix eklememiş olabilirsin.
/mangaddv vip prefix &6&lVIP &8 bu komudu yazıp denermisin.
Vipzero plugininde sorun olabilir.Güncel sürüm olduğundan emin olun veya vip verme skriptlerine göz atın.Prefixi var vipzero ile vip verdiğim zaman bir rütbesi varsa vip görünmüyor
atomickill7
Yapmanız gereken skript ile önce oyuncunun yetkisini default olarak ayarlayıp ondan sonra vip vermek. Çözümünü henüz bende bulamadımPrefixi var vipzero ile vip verdiğim zaman bir rütbesi varsa vip görünmüyor
oktaywhite#9964
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Eklenti zaten kurulu fakat manuadd ile vip süresi belirlenmiyor diye biliyorum. O yüzden vipzero ile veriyorum fakat dediğim sorun oluşuyor.Sunucunuza ait bir websitesi kurarak otomatik bir şekilde süreli vip satışı yapabilirsiniz ihtiyacınız olan tek şey ''Websend'' eklentisini sunucuya kurmanız gerisini sitenizden ayarlıyabilirsiniz örneğin
Oyuncu vip aldığında ''manuadd %player% vip''
Vipin süresi dolduğunda ''manude %player%''
şeklinde ayarlama yapabilirsiniz.
oktaywhite#9964
vip süresi dolduğu zaman eski rankına nasıl dönebilir?Yapmanız gereken skript ile önce oyuncunun yetkisini default olarak ayarlayıp ondan sonra vip vermek. Çözümünü henüz bende bulamadım
Jedminton#8768
Hiç bir vip skriptini tavsiye etmem pluginlerdede eski rütbeye dönme yok Ne yazıkki eğer sorunun hala çözülmediyse discord eklersin sol tarafta yazar vipzero config görmediğim için yardımcı olamıyorum.vip süresi dolduğu zaman eski rankına nasıl dönebilir?
oktaywhite#9964
Yorumun için teşekkürlerHiç bir vip skriptini tavsiye etmem pluginlerdede eski rütbeye dönme yok Ne yazıkki eğer sorunun hala çözülmediyse discord eklersin sol tarafta yazar vipzero config görmediğim için yardımcı olamıyorum.
cemvrs#6234
Biz skriptini yaptık ve sorunsuz çalışıyor.Hiç bir vip skriptini tavsiye etmem pluginlerdede eski rütbeye dönme yok Ne yazıkki eğer sorunun hala çözülmediyse discord eklersin sol tarafta yazar vipzero config görmediğim için yardımcı olamıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!