WenzyCraft
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- GorkemUysal
Discord:
GörkemUysal#9725
GörkemUysal#9725

Aisa#6155
on command "/vip satışçubugu":
if player don't have the permission "vip.satisc":
cancel event
GörkemUysal#9725
Merhabalar İlk Öncelikle Yardım Ettiginiz İçin Teşekkür Ederim, Ama Verdiginiz Kod Maalesef ÇalışmadıScriptlerden pek anlamam ama başka bir scriptten çevirerek buraya ekliyorum.
Vip oyunculara vip.satisc permi verirsen vip.satisc permine sahip olmayanlar çubuğu alamayacaktır. (Sanırım)JavaScript:on command "/vip satışçubugu": if player don't have the permission "vip.satisc": cancel event

Aisa#6155
Viplere gerekli permi verdin mi?Merhabalar İlk Öncelikle Yardım Ettiginiz İçin Teşekkür Ederim, Ama Verdiginiz Kod Maalesef Çalışmadı
command /vipcubuk:
permission: vip.cubuk
permission message: &6Bu çubuğu sadece &eVIP'ler &6alabilir.
trigger:
give player stick named "&6VIP &eSatış Çubuğu"
Neden Perm eklemekle uğraşılsınki Direk Grup Kontrolü YapabilirsinizSadece VIP'lerin bu komudu kullanabilmesi için skripte permission yani yetki eklemelisin. Örnek olarak aşağıya bir skript bırakıcam hemen kendim yazdım. (Not: VIPlere "vip.cubuk" yetkisi vermen lazım onuda "/mangaddp vip vip.cubuk" yazarak yapabilirsin.)
JavaScript:command /vipcubuk: permission: vip.cubuk permission message: &6Bu çubuğu sadece &eVIP'ler &6alabilir. trigger: give player stick named "&6VIP &eSatış Çubuğu"
command /vipcubuk:
trigger:
if player's group is "VIP" or "VIP+" or "MVIP" or "MVIP+":
give player stick named "&6VIP &eSatış Çubuğu"
else:
send "Sadece Vipler Kullanabilir"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!