Çözüldü Vip olan oyuncuda Oyuncu Prefixi silinmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RADNOX

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
ooo33
Screenshot_2022-06-11-15-55-21-1.png

Resimdeki gibi luckyperms ve lpc kullanıyorum hem vip hem rehber yetkisi görünsün diye
Screenshot_2022-06-11-16-08-19-1.png

olarak ayarlanmıştım vip verirken oyuncu grubunu kullanıcıdan kaldırıp vip grubunu vermesini istiyorum.

Birde klan varken
Screenshot_2022-06-11-16-12-06-1.png

çiçek sembolünün yanında klan ismi yazıyor ama klanı yoksa başta çiçek sembolünü kaldırmasını istiyorum

1- İlk olarak /papi ecloud download LuckPerms daha sonra /papi reload adımları ile luckperms placholderini kur
2- {prefixes} kısmını sil ve bunu %luckperms_prefix% yaz
3- Çiçekli kısım için direkt kullandığın klan plugininden ayarlayabilirsin

birde bir kişiye rütbe verirken
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
set <rütbe> şeklinde ver sorun çözülecektir

Son düzenleme:
1- İlk olarak /papi ecloud download LuckPerms daha sonra /papi reload adımları ile luckperms placholderini kur
2- {prefixes} kısmını sil ve bunu %luckperms_prefix% yaz
3- Çiçekli kısım için direk yukarıda bulunan çiçek sembolünü silebilirsin

birde bir kişiye rütbe verirken
set <rütbe> şeklinde ver sorun çözülecektir
rehber iken vip alan biri için 2 prefix görünecek mi

Şimdi şöyle eğer rütbeyi
set <rütbe>
bu komut ile verirsen oyuncunun tek bir rütbesi olur fakat
add<rütbe>
bu şeklinde verirsen oyuncunun birden fazla rütbesi olabilir bu şekilde ayarlayabilirsin
vipzero ile verirken vip grubunu üstüne ekliyor oyuncu grubunu luckpermsin hangi komutuyla kaldırabilirim

Son düzenleme:
Hersscher#6473 istersen discord üzerinden ulaş daha detaylı yardım ediyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl