Çözüldü VIP Nasıl Satabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fallendre

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Yabancı bir hosting üzerinden Minecraft sunucusuna sahibim. Kafamı kurcalayan bir sorundan dolayı sunucuyu daha açmadım ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

Sunucumda VIP, Pet , Spawner , Edit itemler gibi eşyalar satılıcak. Bunları Mobil Ödeme , Ininal ve Kredi Kartı üzerinden satmayı düşünüyorum. Fakat nasıl yapıldığını bilmyiroum. Yardımcı olabilicek varsa şimdiden teşekkürler. BuyCraft'ı önermeyin Türk Kartlarını desteklemiyor.
(Banka Kartım Mevcut)

Web Script kullanıyor çoğu kişi
otomatik satış sistemi.

Yabancı hostingte varsa bağış sistemi kredi kartı ile satarsın, ininalle zaten para transferi ile satarsın fakat mobil ödeme ile satamazsın. Satsan bile o hosting firmasına çekemezsin.

Yabancı hostingte varsa bağış sistemi kredi kartı ile satarsın, ininalle zaten para transferi ile satarsın fakat mobil ödeme ile satamazsın. Satsan bile o hosting firmasına çekemezsin.
Evet, Yabancı server olduğu için yardım istedim. Bağış sistemi var fakat ben çoklu ödeme seçeneği istiyorum.

Evet, Yabancı server olduğu için yardım istedim. Bağış sistemi var fakat ben çoklu ödeme seçeneği istiyorum.
Önermiyorum yabancı firmalari bir daha alırsanız. Batihostu tercih edebilirsiniz örneğin onlardan 10 kat iyidir. Yabancı firma ve sunucular tüm işi paypaldan yürütüyor.

Web script kullanın batihost sunucunuz var ise onlar ücretsiz 1 ay web sitesi sunuyor scriptle beraber kullanabilirsiniz Markete de item ekleyebiliyorsunuz çok kolay bir sistem.

Eğer batihost'dan açsaydın, ilk ayı ücretsiz ama; sonraki 5TL ödemen gerekicek bir hizmet alabilirdin.

Reis Eğer batihost dan açtıysan oldukca rahat halledersin fakat başka yerden açtıysan az önce gördüm WebBrick diye bir script O işini göre bilir.

Eğer Sunucunun Sitesi Varsa 'WebSend' Adlı Plugini Yükleyebilirsin!(MineCraft Pluginlerine.)

Bu İki Çeşite Ayrılır :}

1-Site Üzerinden
2-Sunucu Üzerinden

1-Site Üzerinden Nasıl ?

Öncelikle Siteye İhtiyaç Var Gerisini Bilmiyorum :D

2-Sunucu Üzerinden

/VipBilgi Eklersin Orda Vipin En Altında İletişim Adresi Koyarsın Kart Kodunu Atarsın Yatırır Yattığı Gibi /manuadd Nick Vip Gibi Verebilirsiniz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl