VIP Kullanıcı Hakları hakkında Bilgilendirme ve Çekilişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.798

Hai

<3
Site Sahibi
Emektar
Elmaslar
1.138
Minecraft
ImHai

Discord:

yusufkemal#5290

yeni_logo.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIP Kullanıcı Hakları hakkında Bilgilendirme ve Çekiliş Sonuçları

Asıl Talihliler: KaptanEmre

Sadece 1 kereliğe mahsus olmak üzere bilek hakkıyla hakkedilen vip kullanıcı rütbesini çekiliş ile verilecektir.

Çekilişe Katılmak için Aşağıdaki formu doldurup bu konu altına yorum atmanız gerekmektedir.
Forum Ekibine katılmak ister miydiniz:

Sitemizi nasıl buluyorsunuz & Sitemiz hakkında önerileriniz nelerdir :
Vip Kullanıcı = Asla satışı olmayan !!! tamamen hakkederek kazanılan rütbedir.

Merhaba MC-TR.Com üyeleri,
nJKomdm.png

Ne zamandır oluşturmayı düşündüğünüz vip ( özel ayrıcalıkları olan ) kullanıcı gurubu yapılandırmasını bitirdik.

Sizde fark etmişsinizdir ki bizim forumu diğer forumlardan ayıran en büyük özelliğimiz öğretici, tüm plugin ler hakkında a dan z ye bilgi verme ve paralı (vip) pluginleri sizlerle paylaşmamız dır. Bundan sonra özel ücretli pluginleri tüm üyelerimizle değil hakkeden üyelerle paylaşacağız. Bunun için forum kategorisi oluşturduk.
qRYBZpy.png

Sitemizde reklam satışı yapmadığımızı biliyorsunuz VIP üyeler 1 ay içinde 5 gün boyunca en üst kısımda sunucu & youtube kanalı banneri, 10 gün boyunca sunucu tanıtımında konusunu en üste sabitleme ve sınırsız VIP Reklam öneki kullanabilecektir.
1o5erb6.png

enkZkJh.png

Konuyu toparlayaraktan VIP Kullanıcı yetkilerini tekrardan yazıyorum ;
1.) Sınırsız VIP Reklam öneki
2.) 1 Ay içerisinde
10 gün boyunca konusunu sabitleme hakkı
3.) 1 Ay içerisinde
5 gün boyunca en üste banner ekleme hakkı
4.) VIP (Ücretli) plugin kategorisine ulaşma hakkı

Not: Ücretli plugin kategorisi MC-TR.Com ekibi tarafından satılmayan, Plugin yapımcısı tarafından ücretli olarak sunulan pluginlerin VIP Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan kategoridir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Evet Tabiki Katılmak İsterim (Başvuru da Yaptım Zaten Hala Cevap yok)

Siteniz Çok İyi Herşeyi Beğeniyorum Sitenin Arka Planı Biraz Sade Olmus
Önerim Şimdilik Yok Tüm Yetkililere Başarılar Dilerim

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪
Öncelikle Cümleten
a87e4ae37sb6kiffh8iv.gif

• Forum Ekibine katılmak ister miydiniz:
Evet , Neden Diye sorarsanız Forumunuzu Beğeniyorum , Tanınmış bir forum , Yetkililer Gayet ilgileniyor , Konularıma Direk Cevap Geliyor , Temel Forum Bölümlerini İçeriyor ve baya konu bulunmakta bu yüzden ekibe katılmayı isterim !
  • Sitemizi nasıl buluyorsunuz & Sitemiz hakkında önerileriniz nelerdir :
Sitenizi Çok iyi Buluyorum & Siteye Modlu Haritalar Bölümü Eklenilebilir

>> İYİ GÜNLER
>> İYİ FORUMLAR

Son düzenleme:
Öncelikle Cümleten
wa62tdqmgq5ph5h9k19.gif

✪Forum Ekibine katılmak ister miydiniz
Evet, Çünkü Forumun Grafikleri Çok Güzel, Yetkililer ilgili, Sorunlarıma anlık cevap alabiliyorum,Tanınan bir forum bu yüzden seve seve ekibinize katılırım!

✪Sitemizi nasıl buluyorsunuz & Sitemiz hakkında önerileriniz nelerdir :
Sitenizi Çok iyi buluyorum & Grafik tasarım Bölümü Açılırsa daha iyi olur.
>> İYİ GÜNLER
>> İYİ FORUMLAR
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

Son düzenleme:
Öncelikle Hepinize
merhaba_lafarasi.png
Arkadaşlar
. Şimdi Soruları Yanıtlamaya Başlayalım.
700-serisi-ust-cubuk.png

1-Forum Ekibine Katılmak İstermiydiniz ?

Kesinlikle Katılmak İsterim. Bu Benim İçin Çok Güzel Ve Onurlu Bir Sorumluluktur Size Elimden Geleni Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırum.

2- Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz. & Sitemiz Hakkındaki Önerileriniz Nedir ?

Öncelikle Buna Sıralı Olarak Cevap Vermek İstiyorum.

1-Sitenizi Çok Hoş Buluyorum Temaları.Çok Güzel Olmuş Ayrıca Yaptığınız Pluginle Harika İşler Çıkartmışsınız.Üyelerin Profil Ayarlar Gelişmiş Ve Çok Güzel.Ayrıca Üyelerin Çevrimiçi Veya Çevrim Dışı Durumlarını Göstermek İçin Konu Yorumlarının Yanındaki Bulunan Üyelerin Üstündeki Yeşil Işık Durumu Muhteşem Olmuş.Dahada Geliştirilirse Süper Olur.

2-Siteniz Hakkında Önerim 3 Tane Olacaktır. 1.cisi Siteyi Popülerlik Açısından Arttırmanız Lazım. Böylece Çok Tanınırsınız Ve Sevilirsiniz. Reklam Yollarıyla Kendi Minecraft Sitenizi Yayınlara Bilir Ve Üye Arttırabilirsiniz Böylece Hem Kapasitemiz Artar Hemde Tanınmış Bir Yapıya Sahip Oluruz.:) 2.Cisi İse Sayfanın En Üstünde Bulunan MC-TR Yazısını Özelleştirebilirsiniz. Arkaplan Resminde Sıkıntı Yok.3.cü Olarak İse Sitenizin EN Üstüdeki MC-TR Yazısının Altında Bulunan Seçeneklerin Yanına Birde Dosya Upload Etmek İçin Bir Tuş Koyabilirsiniz. Böylece O Tuş Sayesinde İnsanlar O Tuşa Basıp Kendi Dosyalarını Upload Edip. Bu Sitede Herhangi Bir Konu Olsun Yayınlayacaktır. Kolay Yoldan Güzel Olacaktır.

Hepinize Güle Güle.

119498647262611175smiley118.svg

Son düzenleme:

İsterdim. Çünkü insanlara yardım etmeyi severim. Nekadarda bu forumda aktif olamsamda başka forumlarda çoğu kez insanlara yardım ederim. Ve benim sayemde bişey başarırlarsa çok mutlu olururm.

Siteyi güzel buluyoru çünkü herkes cana yakın. Ama sitedeki kullancılır bazı konularda gelişmemiş. Onlarında bizim gibi iyi bir minecraft oyuncusu olmasını istiyorlarsa sürekli plugin öğrenin yada java öğrenin. Ve oyunun taktilerini bilin.

Tabi Ki isterdim bu forumda çok hoş paylaşımlarda bulunuluyor ve bende bu ekipte olmayı çok isterdim cidden çok hoş ve güzel bir ekip toplanmış özenle seçilmiş bununda farkındayız bu forum benim için gerçekten değerli biryer.

Kısa Ve Öz olarak açıklarsak MC-TR.Com Türkiyedeki az bulunan bir forum tabikide tema vs. olarak değil sürekli güncel yetkililer ve düzenle açılan konularınız sayesinde bunu sağlamışsınız ve bu çok hoş. bir sorunum olduğunda direk girdiğim forumlardan bir tanesi mutlaka bu forum oluyor sorunumu çözmemde cidden yardımcı olabiliyorsunuz , Teşşekürler...

Öneriler Kısmına Gelirsek MC-TR olarak fazla bulunamayan plugin paketleri yaparak bunu paylaşabilirsiniz. böylece diğer kişilerinde ilgisini çekersiniz , örneğin bir SurvivalGames plugin paketi , SkyWars plugin paketi , Veyada Kendiniz bazı oyunları tasarlayarak paylaşabilirsiniz.

Öncelikle
a87e4ae37sb6kiffh8iv.gif

Evet , Neden Diye sorararsan Forumunuzu Beğeniyorum , Tanınmış bir forum , Yetkililer Gayet ilgileniyor , Konularıma Direk Cevap Geliyor hem plugin paylaşımınız güzel ve güvenilir , Temel Forum Bölümlerini İçeriyor ve baya konu bulunmakta bu yüzden ekibe 4 gözle katılmayı isterim !

Sitenizi Çok kaliteli Buluyorum & Siteye Modlu Haritalar Bölümü Eklenilebilir

>> İYİ GÜNLER
>> İYİ FORUMLAR
>> İYİ OYUNLAR
>> İYİ AKŞAMLAR

Öncelikle
a87e4ae37sb6kiffh8iv.gif

Evet , Neden Diye sorararsan Forumunuzu Beğeniyorum , Tanınmış bir forum , Yetkililer Gayet ilgileniyor , Konularıma Direk Cevap Geliyor hem plugin paylaşımınız güzel ve güvenilir , Temel Forum Bölümlerini İçeriyor ve baya konu bulunmakta bu yüzden ekibe 4 gözle katılmayı isterim !

Sitenizi Çok kaliteli Buluyorum & Siteye Modlu Haritalar Bölümü Eklenilebilir

>> İYİ GÜNLER
>> İYİ FORUMLAR
>> İYİ OYUNLAR
>> İYİ AKŞAMLAR

Alıntı yapmasan daha iyi olur çünkü bu üşengeçliğinin göstergesi

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIP Kullanıcı Hakları hakkında Bilgilendirme ve Çe Çekiliş Sonuçları

Oleyyy çekilişe Katılan Herkeze İyi Günler Dilerim. Belki Şans Sizede Doğar.[DOUBLEPOST=1433575163,1433575089][/DOUBLEPOST]

Vip Rütbesini Nezaman Vereceksiniz. ?

Evet Tabiki Katılmak İsterim

Siteniz Çok İyi Herşeyi Beğeniyorum Sitenin Arka Planı Biraz Sade Olmus Düzeltilsin

Evet Tabiki Katılmak İsterim
Siteniz Çok İyi Herşeyi Beğeniyorum Sitenin Arka Planı Biraz Sade Olmus Düzeltilsin

Çekiliş Bitti.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl