Çözüldü Vip Kitleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, biraz düşündüm fakat aklım baya karıştı sorum şu olacak size; 4 tane vip yapacağım fakat bunların kitlerine örnek neler koyabilirim kafam karışık. Örneğin NormalVip kiti p3, ondan sonraki p4 olsa edit olmayacak şekilde 2 tane daha gerekiyor bu orantıyı kurmamda yardımcı olursanız sevinirim. p5 yani edit istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler!

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, biraz düşündüm fakat aklım baya karıştı sorum şu olacak size; 4 tane vip yapacağım fakat bunların kitlerine örnek neler koyabilirim kafam karışık. Örneğin NormalVip kiti p3, ondan sonraki p4 olsa edit olmayacak şekilde 2 tane daha gerekiyor bu orantıyı kurmamda yardımcı olursanız sevinirim. p5 yani edit istemiyorum. Şimdiden Teşekkürler!
Bence böyle bir sistem kurmak istiyorsan yapmak gereken şu.
Oyuncuların elinde mesela kazma kürek vs var değil mi ?
İlk VIP kiti P3 olsun 2. VIP kiti Setleri P3 eşyaları P4 onun gibi bir sistem kurarsan olacaktır diye düşünüyorum.

Şöyle yapabilirsin ;

1.VIP : Protection 4 Zırh , Sharpness 4 Kılıç , Efficency 4 Aletler
2.VIP : Protection 4 Zırh ve Kırılmazlık 2 , Sharpness 4 ve Kırılmazlık 2 Kılıç , Efficency 4 ve Kırılmazlık 2 Aletler
3.VIP : Protection 4 Zırh ve Kırılmazlık 3 , Sharpness 4 Kırılmazlık 3 Kılıç , Efficency 4 Kırılmazlık 3 Aletler
4.VIP : Protection 4 , Kırılmazlık 3 , Alev Koruması 1 Zırh , Sharpness 4 Kırılmazlık 3 Knockback 2 Kılıç , Efficency 4 Kırılmazlık 3 Servet 2 Aletler

Normalvip kitini p2 yapıp, 2.vip kitini p3, 3.vip kitini p4, 4.p4 kitinide p4 set p5 aletler yaapbilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl