Skript Paylaşımı VİP Kırıktaş Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YusufYaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufYaman

Discord Uzmanı
Elmaslar
197
Minecraft
YusufYaman

Discord:

YusufYaman#0001

Skriptin Amacı

Skript Skyblock Sunucularında VİP'lerin 1 Adet Kırıktaş Kırdığında Ona Daha Fazla Kırıktaş Verecek Bu Sadece Vipler İçin Değil Rütbe Sistemi Kullananlar İçinde Gayet Hoş bir Skript Basit AMA ETKİLİ

Skript İçin Gerekenler
Skript Plugini

Skript Kodu

Kod:
on break of cobblestone:
    if player has permission "supervip.kazma":
        cancel event
        set event-block to air
        give 8 cobblestone to player #süpervip.kazma yetkisine sahip olanlara vereceği kırıktaş
    if player has permission "vip.kazma":
        cancel event
        set event-block to air
        give 4 cobblestone to player #vip.kazma yetkisine sahip olanlara vereceği kırıktaş
    else:
        cancel event
        set event-block to air
        give 2 cobblestone to player #Normal Oyuncuya vereceği kırıktaş

Not: Kırıktaşlar Envantere Gelecektir Bu Skript Haricinde Kırıktaş Skripti Varsa Onu Silin Bu Her İki İşlevide Görecektir Kodu Uzatabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[DOUBLEPOST=1492940586,1492939997][/DOUBLEPOST]Kaynak Belirtmeden Paylaşmak Yasaktır !!

Son düzenleme:
bu skripti 2 ay önce ben yapmıştım. hiçkimse bilmediği için fikir size ait oluyor başarılar :)

Skriptin Tanıtımını Yapmak İhtiyacı Duymamışsınız Demekki​

Kusura Bakmayın Zaten Fikir bana Ait Önceden Sizin Aklınıza Gelmiş Ve Kodlamış Olmanız Birşey Değiştirmez Teşekkürler

Skriptin Tanıtımını Yapmak İhtiyacı Duymamışsınız Demekki

Kusura Bakmayın Zaten Fikir bana Ait Önceden Sizin Aklınıza Gelmiş Ve Kodlamış Olmanız Birşey Değiştirmez Teşekkürler
dediğim gibi paylaşmadım bu yüzden konu size ait sadece söylemek istedim.

Teşekkürler Sizede Başarılar

3 Sene Önce Açtıgım İlk Sunucumdada Vardı Basit Şeylerin Fikirini Konuşmak Bile Saçma Bence :D :D

evet sizin aklınıza gelmiş olabilir ancak birçok kişinin aklına bile gelmemiştir

fikir mevzusunuda ben açmadım
arkadaşı yanlış anladım bana fikir hırzısı demeye çalıştı diye algıladım yanlış anlaşılmaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl