Çözüldü VIP Kasılma Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cr4sh2358
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cr4sh2358

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Crash133

Discord:

synex05603

VIP Kasılma yapiyorumda madene rg attım o madeni sadece belirlediğim rank kırabilecek nasıl yapabilirim

ilk önce wg kısmında o bölgeye öncelik vermesi gerekiyo. /rg setparent wg1 wg2 de bu tam olarak nasıldı hatırlamıyorum. öncelik kısmını halledince /region addmember [bölge_adı] g:[grup_adı] bu çalışacaktır.

ilk önce wg kısmında o bölgeye öncelik vermesi gerekiyo. /rg setparent wg1 wg2 de bu tam olarak nasıldı hatırlamıyorum. öncelik kısmını halledince /region addmember [bölge_adı] g:[grup_adı] bu çalışacaktır.
Vayyy kimleri görüyorum

oda olmadı

Olmaması mümkün değil düzgün test etmiyorsun.

gidip bir küçük test alanı yap ,/rg setparent wg1 wg2 (Bunu tam bilmiyorum eğer wg2 önce wg1 sonrada gelebilir yani hatırlamıyorum. sırayla dene) daha iyi anlaman için o madenin koruması vipalanı die kapsayıcı wg attın. vipelmas die kazacakları alanıda belirledin sonra /rg setparent vipalanı vipelmas yada /rg setparent vipelmas vipalanı. dene bunları kırılıyosa bundan sonra öyle yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl