Çözüldü villager market

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba bana trade sistemi ile market plugini lazım aynı shopkeepers gibi fakat sandık hali çünkü shopkeepersda iki stackten fazla koyulmuyor fakat ben bazı şeyleri 3 stack satmak istiyorum ama koyamaıyprum shopkeepersda o yüzden bana trade ile olan market lazım yardım edebilir misiniz

merhaba bana trade sistemi ile market plugini lazım aynı shopkeepers gibi fakat sandık hali çünkü shopkeepersda iki stackten fazla koyulmuyor fakat ben bazı şeyleri 3 stack satmak istiyorum ama koyamaıyprum shopkeepersda o yüzden bana trade ile olan market lazım yardım edebilir misiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklentiyi kullanabilirsin.

herhangi bir hata göremedim konsolda direkt olarak plugin klasörü oluşmuyor

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
<span>[21:36:17] [Server thread/ERROR]: [ModernPluginLoadingStrategy] Could not load 'plugins\.paper-remapped\VillagerMarket-1.12.1.jar' in 'plugins\.paper-remapped'</span><br><span>org.bukkit.plugin.UnknownDependencyException: Unknown/missing dependency plugins: [Vault]. Please download and install these plugins to run 'VillagerMarket'.</span><br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at io.papermc.paper.plugin.entrypoint.strategy.modern.ModernPluginLoadingStrategy.loadProviders(ModernPluginLoadingStrategy.java:82) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at io.papermc.paper.plugin.storage.SimpleProviderStorage.enter(SimpleProviderStorage.java:38) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at io.papermc.paper.plugin.entrypoint.LaunchEntryPointHandler.enter(LaunchEntryPointHandler.java:39) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:564) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.initServer(DedicatedServer.java:277) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at net.minecraft.server.MinecraftServer.runServer(MinecraftServer.java:1163) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at net.minecraft.server.MinecraftServer.lambda$spin$2(MinecraftServer.java:310) ~[paper-1.21.4.jar:1.21.4-232-12d8fe0]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:1583) ~[?:?]

Vault eklentisini yükle ve tekrar dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl