Tanıtım Villager Follow - Köylüleri zümrütle yanınıza çekin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.17 - 1.21
Eğer biraz da olsa Minecraft oynadysanız, ve köylülerinizi taşıma ihtiyacı duyduysanız bunun acısını tecrübe etmişsinizdir. Özellikle de daha yüksekte bir yere çıkarmanız gerektiğinde. Böyle bir senaryoda normalde bir tekneye bindirip pistondan bir merdiven icat ederek köylüyü yukarı çıkarmanız gereklidir. Veya bir ruh kumu asansörü ile önce yukarı çıkarıp sonra bir köprü inşa edebilirsiniz. Fakat bunların ikisi de birkaç köylü taşımak için fazla zahmetli, değil mi? Bu işi yapmanın daha basit yolunu biri icat etmiş olmalı. Ki tam olarak bunu icat etmişler, ve ben de tam da bu soruna bir çözüm olarak sizlere bu konuyu yazıyorum.

Ben Furkan, ve forumun editörü olarak sizlere VillagerFollow eklentisini tanıtacağım. Bu eklenti sayesinde elinizde bir zümrüt tuttuğunuzda yakındaki köylüler sizi takip edecek. Tıpkı koyunların sizi bir buğday tuttuğunuzda takip etmesi gibi. İşte bu çok daha kolay, değil mi? O zaman yanınıza en az bir zümrüt alın, ıvır zıvırı bırakın ve beni can kulağı ile dinleyin.

- Kurulum
Eklenti çalışması için herhangi bir yan eklenti gereksinimi bulundurmaz. Bu da demektir ki eklenti tek başında sorunsuz bir şekilde faaliyet gösterebilir. Eklentiyi kurmak için ilk olarak eklentiyi unutmaz isem aşağıda bıraktığım Modrinth linki ile indirin. Daha sonra indirdiğiniz eklentiyi (bir .jar dosyası olacaktır) sunucunuzun ana klasörünün içindeki \plugins klasörüne bırakın. Sunucunuz açıksa kapatın ve yeniden başlatın. Bir sorun yaşanmazsa eklenti sorunsuz bir şekilde yüklenecektir.

- Özellikler
Az önce bahsettiğim gibi köylüler elinizde bir zümrüt tutmanız ile sizi takip edecektir. Fakat bahsetmediğim şey, yere bir zümrüt attığınızda köylülerin o zümrütü yerden alıp iyileşebilmesidir. Eğer bir baskından zar zor çıktıysanız köylülere biraz borçlusunuz.

Eklenti bu özelliklerle beraber bu kadar. Yok ciddiyim, bu kadar.

/villagerfollow Ana komut, alt komutları listeler (villagerfollow.use)
/villagerfollow reload Eklentiyi ve konfigürasyonu yeniden yükler (villagerfollow.reload)
/villagerfollow enable Eklentiyi etkinleştirir (villagerfollow.enable)
/villagerfollow disable Eklentiyi devre dışı bırakır (villagerfollow.disable)
/villagerfollow version Eklentinin sürümünü gösterir (villagerfollow.version)

- Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, artık bu küçük hayat kalitesi eklentisini, VillagerFollow'u rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sunucunuzdaki oyuncuların bu özelliği memnuniyetle karşılayacağına inanıyorum.
Bir sonraki konumda görüşmek üzere iyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl