play.vienasmc.com ⭐ VienasMC ⭐ AKTİF! - [ TOWNY - SKYBLOCK ] - Samuray Boss - Eşsiz Binekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vienasmc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Minecraft
MicaHanim

Discord:

micatenebris

anasayfa-min.webp
Sistemler.webp
Özellikler.webp
Görseller.webp
2024-12-02_20.05.56.webp
2024-12-02_19.59.07.webp
2024-11-22_23.06.06.webp
2024-11-22_22.54.14.webp

1737818303763.webp

1737818327465.webp

> Fabrika Sistemi

> Metin2 Pazarı

> Binekler

> Seviye Sistemi

> Meslekler

> Görevler & Günlük Görevler

> Teslimat

> Ödüller & Günlük Ödüller

> Piyango

> Pinata Parti

> Samuray Boss

> Pazar

> Market

> Yetenekler

> Kozmetikler

> Ön Ekler

> Item Dokuları

> Takas

> BattlePas

> Petler

> Mobilya Setleri

> Dönemsel Setler

IP: play.vienasmc.com
Web:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
insanlar hala şunu anlayamadı, açtığın sunucu ya muhteşem bir reklamla en az 60 online görecek ya da o kadar kaliteli ve bol sistemli garip garip şeyler ekleyerek yapacaksın ki kemik kitle oluşacak 20 30 kişi onlar oynayacak. Ben bu sunucuda ikisini de göremiyorum kardes

insanlar hala şunu anlayamadı, açtığın sunucu ya muhteşem bir reklamla en az 60 online görecek ya da o kadar kaliteli ve bol sistemli garip garip şeyler ekleyerek yapacaksın ki kemik kitle oluşacak 20 30 kişi onlar oynayacak. Ben bu sunucuda ikisini de göremiyorum kardes
Açılıştan sonra buna karar vermek en sağlıklısı olacaktır. Yine de yorumun için teşekkür ederiz! Umarım bir kez olsun deneyerek bize şans verirsin ve seni de aramızda görebiliriz. :heart:

Verdiğiniz emeğe kendim şahidim, başarılar kardeşim.

Verdiğiniz emeğe kendim şahidim, başarılar kardeşim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu süreç boyunca bize sunduğunuz destek için tekrar teşekkür eder, katkılarınızın büyük bir önem taşıdığını belirtmek isteriz. :heart:

1 2 ufak tatsızlık yaşanmış olsada her zaman yardım ederiz kral.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu süreç boyunca bize sunduğunuz destek için tekrar teşekkür eder, katkılarınızın büyük bir önem taşıdığını belirtmek isteriz. :heart:

Kozmetik Kasası ve Mobilya Kasası şimdi Towny oyun modunda!

1737818012281.webp

1737818031829.webp

1737818159620.webp

1737818173788.webp

Kasalardan düşen eşsiz kozmetiklerle tarzını, mobilyalarla da evinin farkını ortaya koy.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kasalar yeni.webp

Konu tasarımı çok göz yoruyor ve sistemler yazıları okunamıyor onun haricinde sunucu kusursuz denilebilir, elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl