SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Cidden mi :D? Ben daha çok discord ile ilgili videolar çekiyorum, onun için yapılabilecek birşey yok mu ? (Anahtar kelime kullanıyorum)Merhaba, ilk olarak Google Trendleri çok iyi bilmelisin.. Mesela bu günlerde "Fenerbahçe Kayserispor" 1 numaraymış bu konu hakkında bir video hazırla parodi, yorumlama gibi şeyler olabilir, sen nasıl yapmak istersen öyle yap.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ardındaninsanların bizi bulması için bir kelime lazım bizimki futbol olsun. futbol yazdıktan sonra 500 den fazla keyword çıkar bunları videonun altına açıklamaya yapıştır. ve sadece bekle en az 5k izlenirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sadece discord ile pek fazla ilerleyemezsin yenilikler yapmalısınCidden mi :D? Ben daha çok discord ile ilgili videolar çekiyorum, onun için yapılabilecek birşey yok mu ? (Anahtar kelime kullanıyorum)
Corrsy#7006
Benim bu zamana kadar tek bildiğim bir yerden başladıysan hep ordan ilerle ama senin dediğinide yapıcam bakalım ;)sadece discord ile pek fazla ilerleyemezsin yenilikler yapmalısın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!