VictoryCraftTR Faction Sunucusu 1.7.x-1.8.x Faction/KoyluTakas/Ef

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaptan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptan58

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
[/url]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/IMG]

İLK ÖNCE HERKESE MERHABA ARKADASIM İLE AÇMIS OLDUGUMUZ FACTİON SUNUCUMUZA HERKESİ BEKLİYORUZ KISACASI BU FACTİONDA EGLENEBİLECEGİNİZİ DUSUNUYORUZ YAKINDA YEP YENİ GUNCELLEMLER GELCEK BUNA İNANAMAYACAKSIN ORNEK GUNCELLEMELER

-BedWars Eklencek yani faction sunuusuna Eglenmek için
-Spleef eklencek
-Paintball eklencek
- Efsun Sistemi(YAKINDA):BU SİSTEMDE LAPİSDEN DUSEN ESYALARI BİRİKTİREREK /EFSUN YAZARAK MAGZADAN ESYAALR ALABİLECEKSİNİZ YAKINDA EKLENECEK

evet gel ve Bu Eglenceyi Kaçırma Eglenmek istiyorsan Damak Tadına Server için

İP=Victorycrafttr.batihost.com
Sürüm:(1.7.x & 1.8.x)
WEB SİTE:(YAKINDA)

Sunucumuzla ilgili Bir Kaç Foto;
LA6ZaZ.png
[/url]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/IMG]

[/url]
[/IMG]

[/url]
[/IMG]

[/url]
[/IMG]

[/url]
[/IMG]

BU SADECE Bİ BAŞLANGIC TEK YAPMAN GEREKEN SUNUCUYA GİRİP OYNAMAK BU EGLENCEYİ KAÇIRMA

İP=VictoryCraftTR.batihost.com

Sunucu Pek İlgi Çekici Degil Geliştirilmeli

O map o lapis görünce ruhum oynadı yerinden biraz gelişin maps.._.

Aynn O lapisi Görince ben :koş:

VipHammaddeyi ben yaptım @TheGaMeLiFe_HD abi dövme :)

İyi olmuşmu :(

SON DAKKA HABERİ SUNUCUMUZU SKYBLOCK YAPIYORUZ OYUZDEN KISA BR SURELĞİNE BAKIMDA KUSURA BAKMAYIN İYİ GÜNLER YENİ Bİ KONU YAKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl