- Elmaslar
- 2.273
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
Aynen öyleZaten 1 günde binlerce insan ölüyor ha 1 eksik ha 1 fazla çok bir şey değiştirmez bas gitsiin :D
ilovemaju
Aynen öyleZaten 1 günde binlerce insan ölüyor ha 1 eksik ha 1 fazla çok bir şey değiştirmez bas gitsiin :D
ilovemaju
Okudum kabul ediyorumKonuyu okumadım, bastım gitti.
ates_atakul
ilovemaju
Basmayan bizden değildirseve seve basarım
Bende basarım basssmaya devvamhiç umrumda olmazdı basardım valla bas bas bas
ilovemaju
Basmayanıda ne bileyim yanioyle bi basarımki
kaannx00
ilovemaju
Sonsuza kadar ama șanșımız yüzümüze gülmesse tanıdık biride ölebilirHer bastığımızda mı 10m yoksa 1 kere mi (Umarım her bastığımızdadır)
s0mb0dy1
kaç kere basma hakkımız var ? sınırsız ise basıyom fullSelam MC-TR Ailesi!
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın.
Makro yapardımSelam MC-TR Ailesi!
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın.
amoreas
ilovemaju
Tanıdığın olsa basmıyıcanBen Basardım Tanımadığım Biri sonucta.
kaç kere basma hakkımız var ? sınırsız ise basıyom full
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!