⚠️ VİCDAN TESTİ 10 Milyon TL İçin O Düğmeye Basar mıydınız

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.890
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 💸
İşte çok tartışmalı bir etik senaryo: Bir düğmeye basacaksınız, anında 10 milyon TL kazanacaksınız. Karşılığında ise, dünyanın bir yerinde rastgele birinin hayatına son verilecek.
Bu düğmeye basar mıydınız? Bu kararı verirkenki vicdani ve mantıksal düşünce sürecinizi merak ediyoruz. Lütfen net bir cevap ve açıklama yapın.
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın. 👇

Hiç kusura bakmayın ama basardım 😅

Basmam diyen vallahi yalan söyler abi ciddi konuşalım yani şimdi 😀 Villamı bekliyorum.

Kusurada bakabilirler çokda önemli değil yani :D basardım.

Yanlıs anlamayin ama burda vizyon devreye giriyor eger ufak bir matematik hesabi yaparsak o paraya sadece 1 ev 1 araba bir de telefon alirsiniz sonra paraniz kalmaz .Sizin 1 yılınız icin baska bir insanin onlarca yılı gider.

Yanlıs anlamayin ama burda vizyon devreye giriyor eger ufak bir matematik hesabi yaparsak o paraya sadece 1 ev 1 araba bir de telefon alirsiniz sonra paraniz kalmaz .Sizin 1 yılınız icin baska bir insanin onlarca yılı gider.
Yani basar mıydın?

Basarım ama șöyle bir risk daha var kocaa dünyadan tanıdığın biriside gidebilir 😅

Zaten 1 günde binlerce insan ölüyor ha 1 eksik ha 1 fazla çok bir şey değiştirmez bas gitsiin :D

Konuyu okumadım, bastım gitti.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl